Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Érdekes felvetés. Azt gondolom, hogy fibó szempontból kanócosat “kell” nézni, viszont pl rsi-t vvagy bármilyen más indikátort vizsgálva a kanóc nélkülit mert alapesetben azok is a záróból számolnak.
Az ezüst órás chartnál, mutatok valamit! Kanóc effektusnak hívom és mindig dilema, hogy honnan nézzük, figyelembe e vegyük! Ha chartra nézünk, akkor feltűnő, de ha egy adatbázis szerint számolunk csak, akkor nem! Egy kanócot mennyire vegyünk figyelembe, hát nem tudom, de mégis a kereskedés része! Viszont, nem teljesen illik bele a kereskedés normális folyamatába! Most itt van két chart, egyik kanócos, de ha a felsőt levágom, akkor az alsót is le kell és van egy chart kanóc nélkül mért fiboval is! Melyik a jó??? hmm utólag talán kiderül... A fibo szinteket, támasz /ellenállást befolyásolja és a célár számítását, hogy érthető legyek és a nagy kanócokról van szó, ami "nem normális" kereskedés része! Silver/h1/kanóc... https://ibb.co/yR6C8sp https://ibb.co/6sqLFWt
1,5-ös vételnél egyértelmű mit kell tenni . én nem higítottam, pont a riogatás miatt. 14,2-ről vannak papírjaim. Azt nem értem, miért mondja a cikk, hogy a 0 érték egyértelmű, amikor pereskednek a részvényesek. Az meg gondolom minden rv tulajra érvényes lesz majd.
Igen! Fontosnak tartom megjegyezni hogy oldrider is gyanakszik h valami játék van és mégsem az van amit a cikk ir! Igen ilyen részvényelszedegetés. Ám ez az én képességeimet meghaladja h ezek alapján (Ha pl. lenne Vartám) meg tudjam mondni mi lehet a valóság. Bennem még él hogy a cikk ... tkp a LEnullázás lehet inkább a valós... erre adok most nagyobb esélyt. tkp EXTRÉM rizikó. Ha kinn vagyok ...ez nekem már akkora risk h ez már nem okoz FOMO-t ..hagyom hadd menjen el ez a vonat nélkülem. ... Aki benn van? Uúú az már nehezebb ügy... ha nyerőben vagyok .. pl 1,5 felé vettem én menekülnék... vinném a tuti nyerőt ebben a nagyon meredek orosz rulettben! (Nem befektetési tanácsadás ...csak a gondolataim a Varta helyzetről ezen kevés info-ból) :)
Szia! Én vagyok a Varta tulaj, de nem most vettem sajna. El kell ma gondolkodnom az eladáson ezek szerint. Van azért rossz érzésem, hogy el akarják szedni a részvényeket tőlünk, és mégsem 0 lesz az értéke.
Van short a puttonyban. Várom azért, hogy leforduljon! :))) Ff szerint át kellene menjen a 19-19,2-es ellenálláson. Közben Maci is felrakott egy chartot a heti maximumokról. Ezek alapján még most le kellene egyszer forduljon. :))) https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_590824f1a696608ad218b60cb15fa79b.png Mondjuk van 1k TL91-em is, szóval nagyon szomorú nem leszek akkor se ha kilő.
Pénteken jó döntés volt eladni az olajat. Én most abba biztos nem veszek bele, megvárom, hogy mi történik. Ezüst réssel lefelé nyitott, azt már nagyobb részben betöltötte. Hozzáértők véleményére kíváncsi lennék.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)