Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Be voltak téve a vételek, de nem volt leszúrás, ahhoz meg nem volt bátorságom hogy belevegyek , pedig ott van a közel keleti puskaporos hordó, és csodálkoztam is hogy ilyen olcsó
Csütörtök reggelig próbálom tartani az SP500-at. Ha az 1%-os stoppok ki nem stoppolnak. A héten még bízom a visszaszállókba a jövő hétre már nem várok visszaszállókat. OTP-vel nem tudom mi legyen? Az ezüst nekem tartás , pozitív nullában zártam volna tegnap ... az adót épp betudnám fizetni :-)
Be fog állni előbb vagy utóbb Kína, USA is az ezüst vásárlásba. A DXY csökkenés pedig mindig egy emelkedést hozhat majd. Biztos eszközben a türelem fontos és ősszel láthatunk szép árakat. Ne feledjük a szőlő már érik és a levelek is hullanak. Nincs messze az a szeptember 17-18. FED kamatdöntés.
Kedd és a heti adatközlés beindul. Sárga fémünk hozza a vártat. Bár Kína ismét ledobta az árat. 2470 felettiről. Az ezüst még alszik nagyokat, várat a kitöréssel. DXY közepesen erős ma már vigyázni kell vele! A határidős fémpiac ma hajnalban nem olyan pompás mint tegnap. Réz pirosban indul. . Ázsia: Japán kinyitott az arany árát szépen felvitte. NIkkei zöldben indítja a hetet. A Japán beszerzési infláció növekedett de a várt módon. Kína a nyitással meghozta ismét az árfolyam csökkenést. Fémekre fontos adat nem jön. . Európa. Kezdjük is a legfontosabb “európai” adattal a Dél-Afrikai aranybányászattal. (Szegények nem tehetnek arról, hogy EU időzónában vannak :)) 11:00 aranykitermelés - csökkenés erősíti a fémet . Amerika 14:30 főműsor USA PPI beszerzési infláció- várt a legjobb, vagy az alacsonyabb. Ha magasabb akkor az a fémeknek rossz. De a részvényeknek is. . 19:15 FOMC Bostic beszéde . A fémes alapok: OTP Föld Kincsei próbálja leküzdeni idei mínuszát eddig emelkedő az új trendjük Erste arany megbízhatóan szállítja a növeledést. . Tartom a pozíciókat. De már csúszóstop és megszakítás, újra nyitás megy. Elértük a shortosok játszóterét. De a céláraim magasabban vannak. Legyünk egyre óvatosabbak! Ezüsthöz már nagyon magas az elvárás de kell egy jó gazdasági löket KÍnából. . A PPI csökkenés azt jelenti csökkentek a beszerzési árak ami felkeltheti az árupiacra befektetők figyelmét. Talán besegítenek a továbbiakban.
Látod Nedden amit írogattunk a FED meg a recesszió kèrdése.. Komoly elemzők ezt a hétfőt már 2-3 hónapja várták meg még rosszabbat..Mégis benéztük valamilyen mértékbe… Viszont nálam Nedden megállapítása az OTP topik hozzá nem értéséről az vitt mindent…😂Érdekes volt kívülről látni ..a ki mit nem tudot… Aki tőzsdéző akar tanulni ez az egyik legjobb topik…
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)