Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
https://invst.ly/15zsa0 28.4 lenne a cél, de jól látszik, hogy az ellenállás (0.618, 27.7 környéke elsőre fogta) 26.6 körül alul az alsó madár támasza. Majd megy valamerre ! :))) TA, mint olyan! :))))))))))))
Rendben, és köszönöm! 😊 Nem sietek, apránként szeretném, csak izgulok! 🫣😅 Én vártam volna mára egy 28 - 28,5 körüli szintet. De nyilván a közelmúlt eseményei miatt senki nem akar a hétvégére bevásárolni…
Majd rajzolok célárat északra is, de mi van ha lemegy megint tesztelni a támaszt? Meg kell várnunk a hétfőt. Hétvégén történhet sok minden a világban. Ne siess a bukó visszaszerzésével , mert a kapkodás rosszul is elsülhet!
Mindig szívesen veszem Tőled (is) az “észosztást”. Nem vagyok sértődős. Elbasztam. Akkor amikor pár hete lett volna lehetőségem nagyon szép pluszban kiszállni és ülni a seggemen, nem tettem. Megkaptam érte a magamét. A certi tőkém 50%-a ment a levesbe. Úgyhogy lehet nekem osztani az észt nyugodtan! 😉 Van még mit tanulnom! 🙂
Fosmol helyett Ricsit kellett volna, még amíg 10k alatt kaptál volna. Bottal se piszkálnám a MOLt 2600 fölött. Hányszor beszoptam vele, na majd visszatölti az oszti rést, stb, stb. Osztikor eladni és fél év múlva ránézni. Megtanultam az elmúlt 2 évben. Na de nem osztom itt az észt, mikor a daxos vételem meg beragadt. :D Boccs ha kioktatónak hangzott. Csak a saját káromat próbáltam ecsetelni.
Én vettem ma MOL certit, meg ezüst TL26-ot is. Mindkettőt dobtam zárás előtt minimális bukóban… Gondoltam, ha ilyen jót jelentett a MOL, csak elindul kicsit… erre semmi. Az ezüstöt is hagyjuk, az egész nap olyan semmilyen volt. Csak idegeskedtem, figyelve az árfolyamot. Nem lesz olyan egyszerű visszadolgozni a pénzt amit elbuktam hétfőn, ezt már látom…
Kellett hiányolni a mai mozgást. USA indexek is össze vissza de inkább még pirosban. BÉT blue chipeket ma szépen elintézték. Kivéve a Richtert. Ez hihetetlen. . Telekomba, Mol-ba belevettem. Ezüst kínlódik. Bízom benne, hogy a nagy bizonytalanságban egyre többeknek kell az arany….
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)