Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
én most zarnek pozikat, otp ricsi arany, a veszteseget egyelore nem akarom egyben visszahozni, megjartam mar ezzel.. majd szepen ha raerek daytradekkel aprankent..
Cserélni akartam 1000 certit. Megvettem 1860-on, csak annyi kellett volna, hogy a másik eladási ára 1120-ra felmenjen. Volt ott ma többször. Erre elkezd zuhanni.
Ja bocs. Nem 400-nál, hanem kb 300-as árfolyam környékén.
Törölt felhasználó2024. 08. 09. 14:49
A Mol TL71-73 korlát és kiütési ár kicsi különbsége abban valósul meg, hogy ha a részvény árfolyama lefelé megy, akkor a TL71 lassabban fog értéktelenedni, mint a TL73. Viszont amikor árfolyam emelkedés lesz, akkor a TL73 gyorsabban fog emelkedni. Most 2 ft-al kerül többe a TL71, amiből van még. 400-as árfolyam környékén még kb 18 ft volt az eltérés.
Sőt, azon is gondolkodom, hogy a telekomot esetleg vissza kellene vennem, mert eladtam az összes rv-t. Otp-nél nagyon szeretném azt az emlegetett 16400 körüli árat, akkor azt is visszaveszem. Persze akkor, ha nem ezüst certi cserére kell költenem.
Van nekem is fagyott aranyam. El van az…. USA mindjárt indul a hozhat mozgást. Reméljük fel! Azon a MOL mai nagy meglepetésen gondolkodom. Ez már olyan alacsony ár, hogy lehet nem árt egy kicsi. VIX indexem ma sokat hozott csak a pozíció nem volt nagy. Shortban.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)