Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ezust a 60min charton i-ii-iii-iv-v=(i) utan, aminek topja 28.1$ volt 2 napja, most egy A-B-C korrekciot csinal. Szerintem meg nincs kesz a (C) szakasz, 27.2 kornyekeig lenne idealis, hogy forduljon.
Igen, egyelore OTP furan viselkedik. Akkor lenne elfogadhato magyarazat az utolso 2 nap OTP gyengesegre a daytrade szinten, ha az Aug. 6. melypont (=16940) egy csonka wave(v) lenne. Ez nagy kerdojel. Szoval igen, OTP meglepoen gyenge, es furaan viselkedik. Lehet, hogy van egy nagyobb elado? Annyi latszik biztosnak, az OTP manipulatorok tegnap is ujra vettek a papirt.
Törölt felhasználó2024. 08. 14. 14:56
Ünnepelhet a világ csökkent az éves USA infláció. Csak a már bezárt tőzsdéken van pirosban részvény meg a BÉT-en! Szárnyal a világ. Hihetetlen mikre képes a magyar tőzsde. Vajon sikerül a BUX hetes piros gyertya? Jelenleg a világkuriózum lehetne! Illetve talán a Mongól és venezuelai piacok esélyesek a legrosszabbul teljesítő cím dobogójára. Kiváncsi leszek ma USA is hogyan fogadja a hírt! Egyelőre VIX mínuszban. . Persze az árupiaci shortosok is megjelenhetnek így stopokat be kell kapcsolni!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)