Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Idegesítő mindig ugyanaz a filléres játek..A józan ész azt mondja hagyni kell a magyar piacot..ez jobban fog teljesíteni..Taln most mintha a fémek elindultak volna..Mintha napról napra egy hajszlnyival feljebbről verné minuszba Amerika:_))
Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: A long zárási jelek és korrekció
indulhatott el ezen a görbén is.
A 25-25,78 közötti zóna erős támasszá vált a korábbi
kitörés miatt, ez lehet visszatesztelhető, de nem eshet
el, különben a long belépési esélyek törlődhetnek.
A vastag zöld trendvonal tolhatja felfele az
árfolyamot, ha nem törik meg.
Ellenállások: 29,68; 31,25.
Támaszok: 25,78; 25.
Köszi. Amiket néztem nem azon az uncia áron vannak mint amivel kereskedünk :D Az egyedi veretek iszonyat áron vannak , de annyira tetszik a tükörfényesen csillogó ezüst, na azért az arany is, de az ezüst nekem szebb. Idővel nem színeződnek el ezek amúgy vagy oxidálódik?
Ha aranyat veszel, és picit, az tényleg nagyon pici lesz. Negyed kilós tömböcske elfér egy aldis gyufás skatulyában. (7 millió Ft-ért) https://correctgold.hu/shop/Products~c25
Vennék fizikai aranyat/ezüstöt, érme vagy kis tömb. Mit ajánlanátok? Igazából csak nézegetni akarom a csillogását. :) Volt az a Kincsem ezüst itt írtátok akkor utánaneztem és tökre megtetszett. Azóta is ácsingózok valami ilyesmi szép kincsre.
Én már félreálltsm osztalékrészvényekbe , olyanokba amelyek kevésbé lesznek érzékenyek a magyar kormány , az MNB lépéseire. Kevésbé rángatja őket az SP index is 😂
Sziasztok! Elég eseménytelen nap volt, aztán USA kicsit megmozgatta a piacokat. Én nem várok nagy esést az ezüstnél a következő napokban. Inkább oldalazásra számítok a 27,1 - 27,4 között. Jönnek a jelentések, egy csomó adat ami hatással lehet a piacára, de ehhez Nedden jobban ért! A ritmusból bő egy hónapja én is jól kiestem. Egy ideje érik bennem már, hogy picit ki kellene ülni a partvonalra nézőnek, de valahogy sose sikerül… 😅
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)