Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
hmm 32.6-32.4 között ? órás rsi 21.xx Lila 120% =32.4! A pirosnak ott van az alja/138.2% Normál esetben ez egy nagyon jó beszálló! Pánik esetén lemehet 162%-ig is, de óráson az rsi már prüszkől itt is.
"Várom jaow 32,5 jét , az OTP beszakadását meg a 67 dolláros olajat .." Parancsolj, 32.5 leszállítva! :) Késett ugyan pár napot és volt benne egy kis kanyar, de így is teljesen jó! Sokkal jobban jártunk, hogy ezt most csinálta meg, mert különben később kellett volna ide visszajönni. Most már csak az otp-nek kellene még beszakadnia. :DD
Semmi gond, gratula nektek.Csak bánt, hogy kimaradtam ebből a pènz eső orgiából. 😁 De hát ugye azok jönnek mennek Jövő héten jobban ráèrek, hátha akkor is lesz buli.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)