Nem! a Heineken tévesztette össze az Igazi Csíki Sört a Ciuc Sörrel! Bár ne tette volna! Most aztán mosogatod a értelmetlen "következtetésedet"! Bátran visszalépett a Heineken, a vörös csillagával együtt! - Neked is ajánlom a Heineken magyarázatát, amit a magyar kormány ejnye-bejnyéjére adott!
Figyelj kisbarát, én nem láttam az atv-t de, ha úgyis volt amit állíasz, az bizonyára azért lehetett mert rengeteg a fizetett fidesznyik troll, akik a gombokat nyomkodták! Viszont ne éld bele magad, hogy az egy reprezentatív szavazás volt, mert biztos vagyok benne, hogy még a fidesznyikek egy része is baromságnak, mocsokságnak tárják ezt a sorosozást. Beteg elme az aki ezt a baromságot beveszi. Egyébként meg jól mutatja, hogy mennyire sikertelen a fidesz baromsága, mivel jóval ke esetben küldték vissza a propaganda boritékokat, nyílván a fidesz ebben is hazudik mint minden másban!
A nézők tájékozatlanok, méaz ATV nézői is tájékozatlanok! Rengeteg okot adnak a tájékozatlanságuknak a kimutatására. Semmivel sem tájékozottabbak az átlagosnál! Például imádják az álhíreket!
Nem zavar az ilyen mondvacsinált felháborodásod! Azt mondasz amit akarsz, csak ne hazudjál! - Nem volt normális, aki kitalálta az önkényuralmi jelképeket! Eléggé hiányos önkényuralmi jelképeknek Magyarországon történt bevezetése!
"Továbbra is állítom, hogy a kormány félrevezeti az embereket, és értelmetlenül szórja a pénzt, illetve kampányol " ez volt az egyetlen értkelhető megejgyzésed és ehhez jogod is van de meg kell ismételnem: hiába az a véleményed ami fentebb idézőjelben van, 1. az ATV-ben hónapok óta elmondták a nézőknek az ellenzék szakértői már ezerszer, ugyanazt amit te is gondolsz - ám 2. a többségük mégsem annak megfelelően szavazott tegnap este!! vagyis: a baj csupán annyi, hogy fenti véleményed az egy kisebbségi vélemény a tegnap esti ATV-s szavazás alapján! demokráciában pedig mindig a többség dönt, ugye tudod?! azt pedig nem fogod bemagyarázni tudni senkinek, hogy az ATV nem ellnzéki, és nem az ellenzék propagandáját nyomja reggeltől estig!
bocs az offért, de nem hagyhatom ki, hogy ismételten felhúzták a vörös lobogót a parlamentnél? Kina zászlajának szimbólum magyarázata a wiki szerinti: vörös a kommunistaforradalom,
a nagy csillag pedig a kommunista párt szimbóluma. A négy kisebb
csillag a munkásokat, a parasztokat, a polgárságot és a patrióta
kapitalistákat jelképezi, akiket egyesít a kommunizmus építésének
feladata. Remélem poroljátok a Lenin szobrot.
"Nem én tehetek róla, hogy nem tudsz különbséget tenni a "Soros-terv" és a pirézek között!" Csak azok tudnak különbséget tenni, akik mindkettő ellen tiltakoznak:))))))
Ez is Magyarország...