... ez olyan formaság, mert most már úgysem tudna tenni senki semmit, se utalás, háttér csapat. Gondolom minden érintettet felhívtak, mint ahogy engem is.
A SAXO feltételek viszont igencsak durvák, könnyen lehet nem is kötök semmit, így nem lehet kereskedni. Kevesebb pénzből rosszabb feltételek mellett többet kellene összeszednem. :)
Milyen cukik, közlik h holnapra vagy lesz pénz a számládon, az eddigiek többszöróse, vagy kényszer zárnak.
Ami mondjuk megfelel egy részleges margin callnak.....:O
Esetleg ha 48h vagy netán 72h-val előtte tájékoztatnának....
Netán bejelentenék h a jövő hónaptól...
Olyan ez mint a chf hitelünk volt 2007-ben felvettük októberben 4%-kamattal, majd jött a levél 5hónap múlva h akkor mostantól 6%-a kamat. Indoklás:magas kockázatú csoportba tartozunk.
Hmm, azt hittem ezt a kockázatott az ingatlanra értékének a 20%-át vettük fel hitelként, gondoltam az ötszörös fedezet a banknak nem kockázat. De mivel a bank olyannak is kihelyezett hitelt aki nem volt hitelképes ezért minket büntetett a saját, és mások hibája miatt.
Nos ez nem sírás, már túl vagyunk rajta.
Ám az eljárás stb. kicsit arra emlékeztet!
Sajnálom tréder társak akinek emiatt vesztesége, nehézsége van...
Útálatos minden amihez ez a chf kapcsolódik!
Tájékoztatjuk, hogy a Svájci Nemzeti Bank múlt heti svájci frank árfolyamrögzítés eltörlésére irányuló döntését követő piaci események alapján Társaságunk kereskedési partnere megemelte az EQUILOR MetaTrader online kereskedési rendszerben elérhető eszközök letétigényét. Partnerünk döntése nyomán az EQUILOR MetaTrader rendszerben nyitott pozíciók letétigénye 2015.01.20-tól 10 százalékosra emelkedik. Felhívjuk figyelmét, hogy a letétigény megemelése negatív hatással van a számla mindenkori fedezettségi szintjére. Ezért kérjük, hogy időben gondoskodjon a megnövekedett letétigényhez szükséges fedezet biztosításáról további pénzeszköz számlára történő átutalásával, vagy a pozíciók zárásával.
További információkért kérjük, hogy lépjen kapcsolatba üzletkötőjével.
a C változat - ha jól értem - az Eu-zona végét is jelentheti (s ezzel az EU-ét is). Ez azonban csütörtökön aligha dől el.
Javits ki lsz, ha tévedek.
Mi csütörtök best és worst case scenáriója?
Itt nyilván mindenki érti de én inkább rákérdezek.
Más kontextusban is lehet értelmezni és akkor már nem annyira egyszerű, sőt...
Várom és reménykedem, hogy lesz folytatása az snb ügynek.
Igen.
Nem vok pánikolós típus, a hisztis környezetet is megfelelően tudom kezelni. /lásd: "...a tudatlanság áldásos..." titulus ellen is csak enyhén apelláltam/
Az A) és B) verzióhoz kiegészítésképp: a "Csütörtökön jöhet a földindulás!" című esemény időzítés szerint jól passzol az alakzat lezárásának támogatásához. A figyelendő peremfeltételek mindenesetre ott vannak hozzá a rajzon.
Ha meg egyből zakatol tovább mégis lefelé, legyen erre is tervetek. Csütörtökön meglátjuk.
1:1 aztán vége a hisztinek? Nagyon leegyszerűsíted ezt a dolgot, ambrika.
Nem lepne meg, ha a múlt hét folytatásaként elkezdenék kinyírni a retail kereskedőket, pl. a számládon beállított tőkeáttét drámai lecsökkentésével, mondjuk 1:100-ról a CFTC által anno szorgalmazott 1:10-re. Kibírja majd a számlád?
EUR/USD