Hát jah , már akkor beírtam ide , mikor negatívra vitte a kamatot az SNB,(nem a középkorra értem :XDD) még 100pipet sem tudott menni, a visszacsorgásban adtam neki a shortot , sajna csak 1 loton. Az tisztán látszik, hogy nagyobb alapok is stopolódtak, bízva abban , hogy 1,2-őn az SNB a stop.
MIkor a sok barom 140ft-on vette fel a frankhitelt , akkor mondtam hogy paritásnál én 320-as frankot várok, ha nem kotnyeleskedik bele az SNB meg is lehetett volna. Természetesen mindenki bolondnak nézett, de a szüleimet azért meg tudtam győzni és Ők így forintban adósodtak el .... egy kicsit :)
link
Bubunak is.
Tudom, hogy nem a nagykönyv fibója, de nekem bejön.RSI-vel kombináltam.Itt pl. a 23,6-os célár tökéletes volt.Te két irányba kereskedsz, én nem. De én is ugyanúgy kivárom.Az aljak természetesen még nem a véglegesek.
Bocs, nincs szándékomban akadékoskodni, de ha egy kicsit pontosabban húzod be a Fibo Fan 0,0-ját, akkor az árf kb 160x-162x-nál szúrja meg könyörtelenül, érzelemmentesen a 76,4 vonalát.
...és sokan ismerik ezt a 76,4 szintet? Nálam nem volt a szintek között, utólag kellett berakni...
Ne haragudj meg, nem bántásként írom, amit írok.
1. Ha már fibót húzok, azt csúcstól aljig, vagy fordítva, de nem így.
2. Legalább megvárom a következő egy-két gyertyát is, a heti még be sem záródott.
Ha olvasod a reggeli beírásomat, akkor látod, hogy mindkét irányba figyelem a lehetőségeket. Nekem is van beszorulva 2 csomag longom átl 2260-s középpel, de ettől még nem várom odáig fel hónapokig. Nem zárom, nem stoppolom, kivárom. Ha jövőre, hát jövőre. Nem akarom eldönteni, hogy nekem mi a jó, nem akarom eldönteni, hogy merre menjen a piac. Az ár arra megy, amerre akar. Én meg megpróbálom ezt lekövetni több-kevesebb sikerrel.
EUR/USD