algoritmusos program, ami mindig teljseul, ha mar eurusd topiknal jarunk akkor eurusd re is van algo, vhonnan innen celar az 1,38 ez ami tuti, de ez siman kimegy 1,50-1,60 ra, aki paritasra var az csunyan bukni fog
Azt írod, "réseket". Szerintem csak egy rés van, 1.2000 körül, a másik az nem rés 1.2120 körül. Több szerveren is figyelem az árfolyamot, az ünnepek miatt különböző időkben voltak nyitva, egy-egy charton ezért tűnik résnek. A meglátásoddal egyébként egyetértek, nagyon messze van még a long pozi számomra is. Szerintem 2247-ig is, ha elmenne, csak egy visszatesztről beszélnék.
miert ne? nem feltetlen kell addig tartani de ez itt a bottom +-100 pip,
szivesebben shortolnam a part a swap miatt de ez most kurvara nem shortos, az algoritmusok sohasem tevednek, erdemesebb itt tartani mint a bankban, bar eurusd longot en is jobban preferalnam
1.34 audnzd-ben tényleg szép célár... :))) 3,5 év alatt jött le onnan idáig úgy, hogy a lefelé trendek általában jóval gyorsabbak időben mint a felmenetek.
Három-négy évre beleülni egy fx poziba nem volna semmi mutatvány. :-)
az abcde haromszogbol kiesett, a minimalis kovetelmenyt mar teljesitette a B pont ala szurt, nem kizart hogy mehet meg lejjebb, viszont amikor megfordul tobb eves long idoszak kezdodhet, aki hiszi aki nem itt elobb lesz ez 1,50 mint a paritas.
ui: audnzd nagyon masszivan longos, van egy szep celaram ami 1,34 sztem van erteleme most beleulni 😃
A napos rések teljes visszatöltéséig nem beszélhetünk semmiféle longos mozgásról, max. csak egy bágyadt 'dead cat bounce'-ról. Kezdődő longról csakis a napos rések betöltése utáni rés-visszatesztet követő esetleges további felmenet esetén lehet(ne) ábrándozni.
Az a "pá" remélem még arrébb van, de mindenképp feljebb kell menjen, hogy megint lehessen shortolni, Azt akkor meg jön a "pá" megint, csak akkor a longosoknak :)
Elég álmos lett a topik ahogy látom, szarvasvadi is eltünt mint az aranyóra , pedig a MINOR csártján megnézném azt az 5 ös számozást, hogy most hogy látja ..........
EUR/USD