Naposon a 200 EMA tesztje zajlik - kb.: 1.08-1.0804. Elvileg(!) alászúrthat - több tíz pippel, de elsőre illene nem átvinnie. Legalábbis az elmúlt egy évben biztosan így volt. Négy előtt USA adatok… közben, utána lesz mozgás. Szvsz.
450 pontot esett a csúcsról, hát hova megy ez, azért ennyire nem top az usa! gondolom 10 éves kötvény csúcson az egyik oka, a másik a relatív jó gazd adatok, de kamatot szerintem már nem fognak emelni...
1.0833as július 6-os kitörési pontot atvitte, nekem 1.0777ig szabadnak látszik az út, utána 1.0630 körül van fontosabb szint. Powell ha nyom egy "higher for longer" beszédet este igen érdekes lesz ez :)
Ebből még semmi nem látszik.. most nem látom, de hetes valahol 1,06 környéken van a kritikus szint. Ha ez a hónap fehér/zöld hónapos gyertya akkor sztornó az egész. Még. Csak egy elgondolás jelenleg. Ami az egészet nekem továbbra is fő variációvá teszi az éves támasz törése, és 7 hónap alatt nem tudott visszakapaszkodni. Nem tradelek. Hosszú távú pozikat próbálok nyitni.
Amit írtál nem nagyon tudtam vizonálni. Szubjektíve azért jó short beszállóhoz nem ártana egy visszahúzás… még intradayre is igaz… H4 divergencia, napos túladott is. A mai letörés szép lett volna ha két pipet még jön felfelé….
Továbbra is az éves ellenállás alatt.. ez a hét kis fekete gyertya, a következő kis fehér, hónapos inkább kis fekete, negyed éves fekete, indulás visza 0,9 alá.
Rövidtávon EURUSD minimálisan shortos jeleket mutat, de a nyomás már enyhül. Ha a hetet 1,1 felett zárja, akkor jövő héten megindulhat északnak. 1,12 kemény falnak tűnik, de ha átviszi, felette nincs komolyabb ellenállás.
EUR/USD