Későn néztem meg ahhoz képest mikor írtál de mintha egy H1 fordulós gyertyát formázna éppen … vagy neki áll oldalazni? Soha nem voltam nagy barátságban a fonttal nem igazán ismertem ki…
Kar h a fonttal (is?) hadilábon állok…van venne spiritusz. Ez meg itt… Csuda egy várt adatok érkeztek(egyszerűen nem hiszem el h nem manipulált ennyire nem lehet elszámolni az előzetes várakozást)… Aztan azóta egy nagy büdös semmi.hagyjuk is. Rohadt pipa vagyok. A többi szépen mozog.
Nekem mindegy merre megy…. Csak mozogjon. Abszolute nem vártam, h csak úgy nyitás előtt 1.18 alá tör, mikor ez napokig nem sikerült pláne úgy, a visszateszt is elmarad meg M5 szintjén is. Mindezt a “hőn” várt adatközlés előtt…
Igen, ha letöri 1.171x. Hírek előtt nem kene de franc se tudja. Már kiszálltam. Nem kereskedem tovább ezzel a keresztel egy darabig biztosan…. Neked jó pipeket!
Visszavonom a nem túl meggyőző jelzőt….lemaradtam. Megint. Egy hónapja nem csinált ekkora H4 gyertyát. Daytrade(9-18 között max)tekintetében nem értjük egymást ezzel a kereszttel.🤓 Skalp megy ha van rá mód csak az fárasztó. Nagyobb TF-n azért tisztább a kép elismerem. Vissza kell vonuljak erről a keresztről(már többször írtam). Múlt évben még a profitom több mint 70% jött ezen a kereszten. Nyáron ez már csak 25% volt. Ebben a hónapban gyakorlatilag már ennyi se…. A módszerem nem működik.
Nyitás előtt negyed órával letöri 1.18-t úgy, h tegnap gyakorlatilag nem csinált semmit(eufemizmussal oldalazásnak hivjak)….most se meggyőző. Ma délután adatok. Állítólag fontosak legalábbis erre hivatkoztak az elemzők erre vár a piac…lol. Hanyagolom ma ezt a keresztet. Talán késő délután ránézek. Másoknak jó pipeket!
EUR/USD