Elég gyötrelmes, s iránytalan. Tegnapi záróval kapott egy bika felöntést, de semmi meggyőző mozgás nem nagyon igazolta. Nem lenne rossz egy jó short beszálló kicsit magasabbról (1.1850), feltéve ha elmegy addig( az h átvágtat azon a sávon felfelé technikailag lehetséges csak semmi jele). JPY csíptem bele reggel, de már zártam.
Hétfőre virradóan meglett amit pénteken vártam volna….1.18 alá mentünk már nyitás előtt. Sajnos ez nekem lekésett belépőt jelentett(hétfőn nyitás előtt soha nincs pozi felvétel részemről- s után lövés se, max skalp). Az 1.1851 rol húzott ereszkedő trendvonalról szépen lefordult…. Na itt szimplán csak elbasztam a belépőt annyira másik keresztre figyeltem. Eddig csak három skalpom volt három kereszten. Délután jó lenne kicsit szemfülesebbnek lenni.
Hát igen, fel-le-fel-le. Talán leszakad már, az indexek is esegetnek. 1,175 alatt lenne biztosabb, de már egy adag profitot bebiztosítottam. Nem sokat, de ha megviccelne, akkor legalább valamit elteszek.
Daytradre borzasztó. Csak nézd meg az utolsó H4 gyertyákat. Egynek van teste igazából. Igen, a pozid esélyei javultak, nem fordult/pattant hanem neki állt konszolidálni 1.18 felett. Egyéb dollár kereszteken sincs jele fordulónak(CAD úgy csinált mintha, de mostanra még se). ECB kommentet megvárjuk hátha valami elhangzik (nem hiszem). Aztan belehúzhat.
EUR/USD