részemről a topic szakmai részről véget ért,mint ahogy már jeleztem.Jövőre viszont szerepel a terveim között egy hagyományos TA -n alapuló 7-10 instrumentumot tartalmazó,mint napon belüli mint azon túli részletes elemzéseket tartalmazó topic nyitása
kis pajtás,én kb 12 éve életvitelszerűen az aktív tőzsdei kereskedésből élek,te ,mióta is,ja,hogy nulla éve ..... és te vagy a szakértő,ja bocs voltál pár éve :) tudod aki tud énekelni az pontosan megmondja a másikról,hogy jól énekel-e vagy hamissan,fordított helyzetben már közel sem így van ..........
Csak gondolod, a te pár hónapos viszonyítási rendszeredből. Hogy mi volt itt hosszú évekkel ezelőtt is, azt meg te nem tudhatod, itt sem voltál... Mindig is baj volt a beképzelt nyikhajokkal, idejönnek kéretlenül, és játsszák az agyukat. Szerintem a te "szakmaiságodból", ami kb. a gyökér stílusodban merül ki, szerintem nem kér itt senki. Kérlek, ne is válaszolj! Már elhúzhatnál végre, eddig sem kellett volna itt lenned.
kis pajtás veled ellentétben én még trollként is tudtam érdemben a fórumhoz szakmailag hozzá szólni,neked viszont mint régi tapasztalt kereskedőnek ez egyszer sem sikerült :):):)
ezt a frusztrációt már másodszorra írod :) mondjuk az elmúlt 3 hónapban mást nem sikerült írnod semmivel kapcsolatban sem,de biztos igazad van brutál frusztrált lehetek :)
szarvasvadasz
2019. 10. 15. 11:28
Előzmény:
RangerHU
Egyetértek, a jelenlegi fel kör potenciális
ABC hullámvég jelölt. A jelenlegi szintekről 1.245 környékére vagy 1.22
alá lehet spekizni... esetleg az 1.26 környékén íródott GBP-USD általad várt"szépen teljesült scenarioról " is betennél egy COT reportot :) na jó léptem,az EUR-USD részlegből,meghagyom a 100 % os teljesítményű profiknak a terepet .......... Mit is írtam,a legelején a gurukról,ami bejön emeld ki ami nem hallgasd el. sakk-matt ............. ui: egy apróságról megfeledkeztél,az EUR-USD folytatását illetően
Éppen eltelt egy hónap és szépen teljesült a várt scenario. Ha 1.11 környékéről csak új alj nélküli (értsd: 1.0981 fölött elhaló) korrekció indul (ha indul), 1.125 környéke a következő célzóna. Jó kereskedést.
Köszönöm, hogy az én meggyőzésemre pazarolod a drága energiádat. De ne tedd! Engem már nem kell meggyőzni. Én már úgy-ahogy tisztában vok az általad leírtakkal. Viszont a kipcsakok felvilágosítása macerás dolog lesz. Ott lesz majd szükség az energiáidra. Ha egyáltalán érdemes a felvilágosításukkal foglalkozni.... ...mert a vízióidnak tartalmaznia kell a _Föld túlnépesedése_ probléma megoldását is.
Évek során a piacot figyelve, azt mondhatom, hogy egy dolgot tudhatunk biztosan: azt, hogy nem lehet tudni biztosan semmit! A nyúl sohasem akkor, és abból a bokorból ugrik ki, ahonnan várjuk . De nagyszabású események lesznek, hamarabb, mint gondoljuk. A világ túladósodása, a negatív kamatok, a gazdaságok művitaminozása, pont azokat fogja késztetni, akik most ellenzik, hogy összefogjanak és kitaláljanak valami újat, hogy megmentsék a helyzetet.
Az egy uncia arany, a maximum amit rá tudnák szánni, ez alatt akármilyen összeget elfogadok. A buli tényleg ütős volt. Ezek szerint ti ismeritek egymást. Meg tudod mondani, hogy ki-ki vollt a bulin, hogy ismerjelek meg titeket?😄
Egy uncia aranyba? Ugyebár 5-10 év múlva is lesz érteke. És ezt a fórumozókkal fogjuk elverni egy fórum találkozó bulin. Majd a fórumozók dontik el,hogy ki nyert.
sem a kereskedelmi sem a jegybankoknak nem érdeke,a nagyhatalmaknak meg végkép nem érdekük,hogy egy olyan pénzügyi rendszer legyen amibe nem tudnak beleszólni,szóval fogadhatunk,hogy 5-10 éven belül nem lesz ilyen alternatív fizetőeszköz amelyen keresztül 30-40 % os forgalom zajlik a világ kereskedelmében. Mibe fogadjunk ? :)
EUR/USD