A négy és fél éves trendvonal meg lett puszilva 1.2252-nél... 1.2235-nél pedig a 3-Drive alakzat trendvonala is meg lenne koppintva harmadszorra is. Rövidesen 'kiderül'. )
Várjuk(hozzászólások alapján választottam a többes számot) ezt, AZT az emelkedést EUR/USD, de valahogy mind távolabbinak tűnik.Hacsak Dragi "segítően" meg nem szólal, nem nagyon szereti azt az irányt.De várjuk.
ha reggel 9-ig lefele megyen még és megfordul, meglátjuk meddig bír felfele menni. egy ilyen ferde vonalnak ami nem messze innen húzódik , lehet visszatartó ereje egy ideig :)
The dip beneath 1.2500 satisfied the minimum expectations for completion of a trend defining 5-wave decline from July. This impulsive decline confirms the overall bearish view. It also warns the largest corrective recovery since July is due. The 1.2885 area might offer resistance, though the correction is likely to seek higher levels through the end of the year.
találtam a gépemben egy csártot, amit régen csináltam, de a legrosszabb benne az, hogy jó :) ott a fibbo 1,23778, így a hetes nem zárt alatta. azt hiszem egyelőre így akkor borul a "László" hadművelet :))
szerinted?
köszi... az 1.26xx szinte utópisztikusnak tűnik jelen pillanatban. Na, éppen az ilyen reménytelen helyzetből tud akár 3-4 nap alatt is felugrani odáig. :)
a cftc-nél gondolom ezt a listát kellene bogarásznunk: link
Törölt felhasználó2014. 12. 07. 21:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
azt jelenti hogy csapágyhibás a brigád abban a topikban
EUR/USD