Azért ha trader5 logikáját követem(nem kritika felé), akkor ha ez a nap és a holnapi nap hozza el a heti csúcsot, s ez lenne az, mert ez nagyon messze van attól, h 1.14 fölött legyen akkor még messze vagyunk az aljától és ez csak egy kis korrekció a short folytatás előtt.
Anno Csoli tolt le a fibó miatt, pontosabban az miatt, hogy nem jól alkalmazom. Kezdem imába foglalni a nevét, mert kezd működni. Ez az elmúlt egy hét kb a rajzolgatásra és a tesztelésre volt jó.... ha sokáig így megy tovább, megpróbálom lekereskedni :))))
Én a hosszabb beülőre gyúrok, mert sokkal nyugodtabb(nak gondolom), mint a daytrade-et, na és persze ahhoz kevés a tudásom. Az EURHUF-on azért gondolkodom, mert tuti nem marad így... nem érdeke a fiúknak az erős forint, szóval ha eléri a 316-os tartományt, várhatóan beugrok egy longra, mert lesz az még 330 szerintem...
igazából day tredelek és skalpolok alapesetben, szóval ez nekem most mindegy lenne. csak pont december elején váltottam stratégiát(nyár óta teszteltem), s hát mit mondjak már kétszer megégettem magam... szóval ezt a hónapot még megvárom és lehet vissza a korábbi megoldásokhoz.
Pont nekem is :) De az túl egyszerű lenne :) Mondjuk ez az egy hete tartó sz@rakodás meg már kezd unalmassá válni... Az egyetlen hosszabb távú pozícióba lépés lehetősége az EURHUF long :))))
Látom hogy megint délután lesz valami (jobb esetben), mert a tegnapi sem volt túl izgalmas. Mondjuk - olvasva a híreket - egyre inkább közeledik a Csoli által megjósolt pukkanás... (Kínai megállapodás elnapolása, kormányzati leállás, pár héttel ezelőtt az IMF megjegyzés)... Mondjuk nem tudom hogy mi lehet a reális EURUSD árfolyam, mert az EU se épp makulátlan pillanatnyilag.
EUR/USD