Nálam a visszahúzás a short folytatáshoz kb itt lenne 1.1362-64... mivel meg se kísérelt 1.1372 fölé menni és támadni az 1.1389-et... szerintem a short még nem ment el. Amerikai nyitás izgalmas lesz.
A nagy kérdés hogy merre... M15-ön sikerült összehozni egy ABCD-t.. aszerint fel. De lehet hogy csak egy beszálló erejéig (továbbra sincs szignál nálam)
más fél óra múlva zár nálam ez a H4 gyertya...addig nem számítok nagy mozgásra. H1 gyertya és alacsonyabb TF mozgás se mutat mást... ZEW 11-kor az nálam új H4 gyertya...
Mai események: 11h: DE Economic Sentiment 16h: US Exsisting Home sales Az USA otthoni értékesítési becsült adata - elvileg - elmarad az előző értéktől, mondjuk a német gazdasági hangulat index is kissé elmarad az előzőektől. Én is csak mozizok. Nem a komfort zónám a shortra az 1.1350 :)
1.1370-ről volt egy rövid shortom, de azt zártam is... alsó kanóc alá lehet tenni egyet 1.1345-nél...ha 1.13-ig megy vagy alá szúr akkor az is 40-50pip. vagy megvárod még jön egy visszteszt(ha lesz) kb 1.136x-ra és onnan...bár ha 1.1370 fölé zárunk akkor meg is fordulunk..
Short jel viszont annál inkább... gondolkodtam hogy nézek valami beszállót, de még az sincs... meg szerintem lassan közeledünk a végéhez Mondjuk nem tudom, hogy Szarvasvadász a múlt héten milyen új aljra gondolt.... az 1.1370-hez képest új, az 1.127x-hez képest új, vagy a novemberi aljhoz képest új... :)
Ez nem az alja...de lehetne. :) az esés nem gyorsult fel 1.1350 törése után...igaz nincs még 9 óra. célzóna jóval lentebb lenne 1.13 körül.. igazából most indul a nap. longjel... :)ugyan
Nem vagyok biztos hogy ez volt az alja. De újra húztam az alsó vonalat, amire azt mondtad, hogy nálad lejjebb van... Aszerint még van benne egy kis tarcsi. Még nincs long jelem
1.1350... Azt hiszem meg van az alja... Kicsit korai ugyan mert nincs megerősítés, de alacsonyabb TFn nézve leszúrás nem “ falling knife” mint az összes többi letörés
EUR/USD