Érdekesen ondult meg, mert a franciák adatai jöttek és nem is voltak rosszak. Nekem tegnap a H1 fibo-m 1.1350-re jelezte hogy le, de aztán dobtam, mert azt gondoltam hogy nem jól csináltam valamit. Mondjuk hozta Breakeven 1.1350 alatti értékét, de nem tudom hogy ő mennyire számol időfaktorral (szerintem igen, úgyhogy sztorno)
meglátjuk,naposon nézve jó helyről fordult ez lenne az 5-ik alj,és ha az eddigi trend nem változik akkor már 1.16 fölé mehetne. 1.147 fölé kellene egy napos záró az előző hetes,viszont short irányba mutat,így lehet még meglepetés,mindenesetre mind naposon mind 8 óráson eléggé túladott lett így jöhet egy fordulat akár.
nem logika hanem egy időfaktor megállapító technika ami alapján írtam,hogy szerda és csütörtökön lesz a hetes csúcs árfolyam,ami azért nem egészen pontos így,hisz csütörtökön lehet egy magasabb árfolyam is mint szerdán,a lényeg,pénteken már nem lehetne magasabban az árfolyam mint ami a legmagasabb volt szerdán vagy csütörtökön. Ha holnap ECB után zuhi jön akkor már be is jött az előjelzés ha viszont kilő long irányba akkor csak abban az esetben volt helyes a prognózis ha pénteken nem lesz újabb csúcs.
1,1350 alá ugyan épp nem ment, de a korrekció elindulni látszik. Amennyiben 1,1410 fölé tud most keveredni, akkor egy korrekciót követően a héten 1,15 köré mehet. A katalizátor a holnapi ECB kamatdöntés lehet..
Bár a hajnalban rajzolt fibó alapján nem csak beszállónak kellene lennie. Breakeven reggeli hozzászólása alátámasztja végül is... És ha a fibót jól alkalmaztam akkor ez még igencsak a kezdet...
EUR/USD