Sziasztok. és köszi. Azt szeretném megkérdezni, hogy a múltkor azt írtad, hogy eur/aud 1,8-ra várod, azt köpte ki a gép. Van hozzá egy chartod? Valami jó kis legyezős?:-D
nalam a 161,8as fibo 1,2329en van. ott kene megallnia ha ez egy impulziv 3as hullam. onnan johetne valami korrekcio. Annal hosszabb impulzust korrekcio nelkul nem varnek. Ha jonne valami ahhoz fibok: 1,2366; 1,2398; 1,2417; 1,2438
egy eletem egy halalom 1,2329rol megprobalom a longot (bar a momentum jo nagy)
Jó lenne egy korrekció belépőhöz, mert így nem merek bele nyitni...
ahogy ilyenkor lenni szokott szépen lecsorog és nézhetem anélkül, h egy pipet is fognék...
bocs sopánkodásért.
Lassan eldől a dolog, a 3) verzió lesz a befutó? Jönnek a piacbefolyásoló helyzetek (bézsbúk, EKB/Dhragi, USA munkaerőpiaci adatok), melyekre ha megjön a volatilitás, lehet belőle impulz hullám.
Az 1,2340 környéke adhat még ezelőtt némi támaszt, ha onnan kapunk egy kis korrekciót (38,2 vagy max 50,0% H1-en), az jó shortbelépő lehet.
Olyan szép zöld gyertyát húzott egy pillanat alatt eur/aud hogy öröm volt nézni. Az adat nagyon rossz lett. Én longoltam és csak néztem este, hogy nagyon megy lefele, de ez most kárpótolt. Csak hamar zártam.
EUR/USD