most kezdenek faradni... bar lehet hogy ez csak az este miatt van.
rsik ki vannak akadva dollarindexben es eurusdben is, most mar hosszabb idotavokon is. 1.2375on van egy fibom...
Érdekes akkor lesz, ha új aljat üt, mert a 2014.11.26 óta formálódó alakzatból csak a "c" ág impulzív -> arra utal, hogy új alj után az esés elhal és 1.25-1.26 körülre ismét felcammog. Idő van, meglátjuk.
Szia, ha a piros 1-2-re gondolsz, akkor nálam már nem, akkor sem, ha új aljat ütünk. Aszerint ugyebár most a piros 3-ik hullám fejlődne, de a mostanáig kifejlődött alakzatot nem tudnám impulzívnak számozni, ezért "abc"-vel jelöltem a linkelt képen, formálódó impulzív piros "c" hullámvéggel.
"...Az elmúlt 2 hétben... CSináltam kb. 20 forex ügyletet, és mind nyerő volt. Majdnem másfélszereztem a tőkém..."
Elemezd ki alaposan, mit, mikor, miért csináltál, mekkora kockázatot vállaltál az egyes pozíciókon, írd le, és néha vedd elő, hogy mindig tudd, hogyan nem szabad kereskedned.
igen, nekem is kb ez jon ki. es aztan visszateres 1.247x korulre... mar ha supermario nem kop bele mint mult heten. mindenesetre igyekszem akkor nem poziban lenni.
sjani003, tudsz nekem kicsi segiteni? ha jol latom te randomtrederrel nyomod. meg tudnad nekem mondani hogy a fenebe kell szignalvonalat adni az rsihez vagy macdhez? nem tudom egy ablakba tenni a 9 es 27 periodusos rsit...
Alapvetően amúgy nem vagyok elégedetlen.
Az elmúlt 2 hétben olyan sorozatot produkáltam, mint még sosem. CSináltam kb. 20 forex ügyletet, és mind nyerő volt. Majdnem másfélszereztem a tőkém. Kb. most tartok ott, ahol anno elkezdtem. Kb. május óta egy deal-em sem volt, nem értem rá.
Mindegy, margin-om van, és szerintem dragi beszédéig még fog korrigálni.
ezt soha nem lehet tudni előre (mármint nekünk)... mindent egyeztetnek előre a feddel + a nagy bankok többségével. Arra mennek, amerre az aktuális egyezség alapján kell... utána a média elintézi a többit. :-/
EUR/USD