onformácio szerint tehát dolgoznak ezerrel,de hát a nav is probálkozik csak az a kérdés pénzért vagy csak dolgoznak vagy másért.az est tudjuk miért legalábbis egy részét
Igen, több, mint furcsa, nagyon jó észrevétel, de én értelmes speka következtetést még nem vontam le belőle. Egyelőre gondolkodom ezen. Meg ezek a mondatok... "A Világgazdaság információi szerint az elmúlt hetekben többször is egyeztetett a társaság és a NAV..." Szvsz. Csaba az informátor, aki csöpögtethet, de ki tudja.
Azert a reszleteket is kellene tanulmanyozni! Meg milyen indoklasokkal? Es miert jutottak odaig? Kik voltak a fellebbezok? Valamint Hanybol hany lett elkaszalva eves szinten. Erted, osszefuggeseiben mindent. Leptem, sziasztok.
na most azért aprócska félreértés is lehet ez. lehet, hogy az összeg két tételből áll a NAV felé. Vagy a kettő fellebbező alatt egy fellebbezés és egy kifogásemelés értendő. Néha félreérthető a telefonon adott információ, esetenként az információt szolgáltató nem áll a helyzet magaslatán a hivatalban... stb. Továbbra se hinném, hogy közleményben téves info lett volna...
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))