Pontosan Ahhoz hasonló kicsit a helyzet mikor Soós Csaba rohangált a sajtóhoz a csőd előtt önkormányzati fizetések ügyében. Semmi nem történt még Georgia Pataki nem Írt levelet....
Ebbe nem szívesen megyek bele. A média fújta fel a múlt hétvégi eseményeket. És szerintem egy független indulóról ne hajtogassuk, hogy az ellenzék győzőtt. Főleg, hogy bevallottan jobboldali az illető. Röviden ennyit .
Ez a választásos elmélet annyiban sántít hogy egy héttel ezelőtt kb lefutottnak tartotta a közvélekedés a versenyt. Az ML papírok árfolyamának kordában tartása egyszerűbbnek tűnik és ott sincs intervenció egyelőre.
pedig ez elég egyszerű is lehet akár. Választásoktól függhet a cég leendő tulajának a léte/színrelépése. Sokféleképpen számolgattunk már, de január eleje óta sejthető, hogy itt választások előtt nemigen lesz érdemi elmozdulás. Lehet, h a csődegyezség meglesz jogerősen, de a tulaj szinte biztos nem lesz megnevezve, még ha egyébként már a háttérben ott is van .
Én két infora alapozom az est jövőjét. Pár hónapja jött mind a kettő. Az egyik a lehetséges jövőbeni tulajról (bár ez a név többször is elhangzott a fórumon), a másik a 100 Ft alatt ne add el. Csak az időhúzásos faktorral nem tudok mit kezdeni.
Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy a lapok már régen le vannak osztva, csak valakinek érdekében áll a szándékos időhúzás és azt is érzem, hogy ennek a választásokhoz valamilyen formában köze van. Nem tudom megindokolni, ez csak egy megérzés.
Szép észrevétel. Benned is van rendesen spekuláns véna, vagy mondjuk úgy, hatodik érzék, mindegy, minek nevezzük. Az apró finomságokra figyelni kell, ott lehet a bizonytalanságból szép mozaikokat kirakni. :)
Nem látjuk sajnos az összefüggéseket, de én minden ehhez hasonló történést az érdek szemüvegén keresztül nézek. Számomra egyértelmű, hogy a cég dolgozik, másrészt csak azzal lehet foglalkozni, ami "létezik", ami "nem létezik", azzal kb. felesleges. Ez a szemlélet adja az utat a jövőre nézve, a kósza vélemény morzsák eredője egy irányba mutat.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))