sziasztok.pedig akárhogy is nem tetszik,teljes mértékben igaza van bráninak.amit tettél megbocsájthatatlan,és felettébb óborzalom.büntetésed kerékbetörés,és meghurcolás...amúgy a birka te vagy.
Kiszállásod előtt olyan dumát löktél itt, hogy ez a legjobb részvény, biztattál mindenkit, hogy venni kell, aki pedig reálisan leírta, hogy valójában mit ér, azt lehurrogtad. Aztán pár nappal később boldogan közölted, hogy sikerült kiszállnod. Lehet sokunkat most birkának titulálni, de te patkány vagy.
Montu ne törödj velük, tényleg olyanok mint a birkák! Követik a főbirka drLacot!!! Nekem ez az utolsó bejegyzésem ebbe a fórumba. Csak azt nem értem meg, hogy én tulajdonképpen kit károsítottam meg azzal, hogy hígítottam és kiszálltam veszteség nélkül? Mástól kértem pénzt, vagy a tisztes társaságot fosztottam meg a pénzétől, vagy miről van szó! A kiszállásom és a tavaszi közgyülés két külön tészta! Ha ott láttam volna, hogy érdekel több embert a sorsa, és többen jelentünk volna meg a kötgyűlésen, lehet én sem hígitottam volna! További jó szórakozást nektek itt és kövessétek Főbirka társatokat!
Én is csak azért nézem folyamatosan a fórumot, mert van pár est részvényem. Persze az csodával határos lenne, ha bekerülési áron ki tudnék szállni. Vagyis, semmi értelme napi, heti szinten látogatni. De mégis sűrűn olvasgatom, számomra ez a kis fórum többet ér, mint az összes többi szuper hírportál összesen. Akik itt vannak, azok csak közös elhatározásból tudnak a papírból kiszállni. Annak idején 30 forint körül írtam, hogy ne adjuk el olcsóbban. Kíváncsi vagyok hol az alja most a papírnak. Hígítani nem merek. Össze fele megy a cég. Ritkán mikor Pesten járok, látom a mozik aulájában a műsorújságot, a kutya nem vesz belőle el egyet sem. Lejárt lemez, a 80-as években lehet, hogy nagy szám lett volna a HAHOTA mellett szétosztva a gyerekeknek. Kedvesemnek mondom: Ebben a világrengető dologban van nekem is részesedésem. Ugye milyen jó üzlet volt.
Még egy szó: szerintem az 50Ft-os névérték csak arra lett volna jó, hogy ne tudjon ez a genny vezetőség tőkét emelni 50 alatt.
Gondolod, hogy egy tőkeemelés miatt a vezetőség hatalmas részvényvásárlásba kezd??? Mert rajtuk kívül ezt a szart ugyan nem vette volna továbbra sem senki, hiszen itt már mindenki csak eladni akar.
A vezetőségnek nincs pénze!!! Nem húzták volna fel még 20-ig se! Egyszerűbb akkor csődöt jelenteni, ha esetleg nem tudnak olyan döntést megszavazni, hogy névérték alatt is lehessen kibocsátani az új rv-eket.
Akkor pedig megint csak ugyanitt vagyunk...
Tehát így talán még van egy hangyaf@sznyi esély arra, hogy ez a tetves vezetőség valahogy helyre tudja még hozni ezt az egész szarságot! Bár már én is kétlem a dolgot...
Pont te írod ezt: "jó sok ember ki tudott volna szállni jobb pozicióban! Ja értem, mert te nagy bukóban vagy akkor mindenki bukjon rajta, ez a te elved!"
Kettőnk közül, (illetve az egész fórumon!) egyedül te voltál az, aki mindvégig azon munkálkodott, hogy a "jó ügy érdekében" beszervezzen embereket. Csak az a baj, hogy a "jó ügy" végeredményben egyedül a te "jó ügyed" volt, vagyis megszervezted, hogy - mások behülyítése révén - ki tudjál szállni.
Tulajdonképpen ügyes vagy, ezt mindenképpen el kell ismernem: nagyot kockáztattál és bejött. Technikailag profi lépés volt. Viszont semmiképpen nem korrekt.
Nekem biztos nem lenne ezek után pofám még itt osztani az észt...
Jajj most bevágtad a durcit!!! Olyan vagy mint egy 10 éves gyerek! Az általam kreált topicban csak asszisztáltál, azt ott miért nem írtad le! És mi lett volna ennél rosszabb? Az, hogy jó sok ember ki tudott volna szállni jobb pozicióban! Ja értem, mert te nagy bukóban vagy akkor mindenki bukjon rajta, ez a te elved!
A Montu-é, lorepapp-é, psgiorgio-é, nekem és még két embernek akik képviseltük magunkat nem ez volt, hanem az, hogy tartsuk 50 Ft-on és minél többen ki tudjanak jönni ebből a mocsokból kevés, vagy veszteség nélkül!
Gondolkodj mielőtt írsz ide valamit, ne csak a szád járjon a hülyeségről!!!
Ha én teljesen kiszálltam volna, akkor nem lennék itt. Mert akkor minek...?
Ez csak a te perverziód...
Ha érdekel, a felét adtam el eddig, brutális bukóval. A másik fele még megvan és még brutálisabb bukóban állok vele - ezért ezt itt már nem adom el, mert ezen a szinten nekem már tök mindegy, hogy 1Ft-ot vagy 10Ft-ot megy föl vagy le.
Egyébként ez volt az oka, hogy nem adtam nektek meghatalmazást, mert ha esetleg egy 50Ft-os névértéket megszavaztok, és esetleg ezzel nullára cseszitek szét ezt a sokszorosan amúgy is elb@szott céget, az nekem még rosszabb lett volna.
Ennyit erről. Nem akarok többet veled társalogni.
Miért te nem szálltál ki belöle? Úgy tudtam, hogy nagy bukóval kiszálltál!
Korrektségről beszélsz Te? Aki arra sem volt hajlandó, hogy a másik topicban szóljón valamit, meg arra, hogy akárhány részvényem is maradt képviseljem magam a közgyűlésen, az ne beszéljen a korrektségről!
Nevezhetnénk ezt a topikot részvény nélküli EST MÉDIÁSOK!!!
"Kedves" Novcsa!
Szerintem húzzál el ebből a topicból!
Már úgyis kiszálltál belőle ("igen korrekt" módon), úgyhogy felesleges vagy itt.
Aki egyetért velem, nyomjon egy plussszzzt, aki nem az meg mínuszoljon! :-)
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))