Valaki pontosan megtudja-e mondani, hogy az alapszabály mely pontja tartalmazza a rendkívüli közgyűlésre vonatkozó pontot. Én nem találtam meg! Thank you
porc: e-mailben is küldd el légy szíves a jelentkzésedet darabszámmal. estmedia13@gmail.com
Törölt felhasználó2013. 11. 06. 07:34
Előzmény:
törölt hozzászólás
Valaki pontosan megtudja-e mondani, hogy az alapszabály mely pontja tartalmazza a rendkívüli közgyűlésre vonatkozó pontot. Én nem találtam meg! Thank you
Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság tájékoztatója az alaptőke nagyságáról és a részvényekhez kapcsolódó szavazati jogok számáról
10.31. 13:05
Soronkívüli tájékoztatás
Nyomtatóbarát verzió
Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Cg. 01-10-043483) a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 54. § (9) bekezdése alapján – amely szerint a kibocsátó minden naptári hónap utolsó napján köteles közzétenni a részvényeihez kapcsolódó szavazati jogok számát és az alaptőke nagyságát – az alábbiakat teszi közzé.
A Társaság alaptőkéje 2013. október 31-én 3.959.267.400,-Ft, amely 19.796.337 darab, egyenként 200,-Ft névértékű, „A” sorozatú törzsrészvényből áll. Tekintve, hogy a Társaság Alapszabálya szerint minden egyes részvényhez 1 szavazat tartozik, a Társaság összes részvényéhez mindösszesen 19.796.337 szavazat kapcsolódik.
A Társaság saját részvény tulajdonnal nem rendelkezik.
A teljesség kedvéért közzétesszük, hogy a Társaság 2013. június 14-i közgyűlése határozott a Társaság alaptőkéjének leszállításáról, amelynek alapján a Társaság alaptőkéje 197.963.370,-Ft-ra módosul, de ez a részvények darabszámát és az azokhoz kapcsolódó szavazati jogok számát nem érinti.
Nagyon viccesek vagytok.Sosem tudtok közgyűlést össze hívni.Most itt sírtok sokan.Régiek (Econetesek)már talán, nincsenek is a papírban.Én 137ft-nál (mai áron 1370ft-on)írtam,ide,hogy eladtam és miért.(Akkor sokan szidtak itt!!!)Gyakorlatilag amit gondoltam teljesen beigazolódott.
Azóta 2X vettem bele spekire,de most bottal sem piszkálom,pedig kedvenc papírom volt.Azóta a kicsik közül csak a Freesoft.
Teljes vagyon elkobzást a kopasznak, családjának, társainak, barátainak! A mi pénzünk ellopásából élnek olyan jól. Amit csináltak velünk, az nem más, mint KIFOSZTÁS!
Szia én ebben a pillanatban írtam a címedre,és támogatoma dollgot 13k.val!!Remélem ezeket a sorokat olvassák a "rablók"és üzenem nekik sok sorstársam nevében is hogy ADJÁTOK VISSZA AZ ELLOPOTT PÉNZÜNKET!!!
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))