sziasztok.sztem több fórumtársam nevében kikérem magamnak,hogy a társaságot elmebetegnek nevezd.ha egy kicsit jobban szemügyre veszlek téged,kiderül te vagy az,és nem is kicsit."a házamra félretett pénzt kockáztattam," noormáális???
jatek a szamokkal... Emlekeztek...nem is olyan regen amikor a szigetet tobb milliardos aron tulertekelve 100ft felett volt az arfolyam (azert is mondom, hogy tulertekelve mert amikor el akartak adni a kutyanak sem kellett, es Gerendai visszavette kb 1/5aron) az akkori arfolyamon szamolva 1.2 forintot jelent, csak azert 12, mert felszoroztak 10-el es a darabszamainkat tizedeltek. A nevertek is 1000-rol (ha jol emlekszem annyi volt) 100-adolt, 10-re de a papirjaink darabszama nem valtozott.
Montu szerintem ne foglalkozz velük! Olyanok mint az Est Média vezetése, elmebeteg társaság!
A másik meg szerintem,aki ide ír annak kb. 5-10%-nak van ebből a mocsok részvényből. Csak tépik a szájukat itt, mert nincs jobb dolguk és irigykednek, hogy én ki tudtam szállni veszteség nélkül. Pedig a hígításomnak elég nagy kockázata volt, mert a házamra félretett pénzt kockáztattam, de ez őket nem érdekli.
Sajnalom azokat akik benne vannak ebbe az uber mocsokba.
En meg felszorzas elott dobtam ki a reszvenyt par eve (akkori aron 84 forinton),a jelenlegi helyzetben merve 840 -en !!!!!!!!!!
Azota csak pince.
Oriasit buktam,de ha nem szallok ki akkor oda van minden.
Sok sikert azoknak akik probaljak a cegvezetoseget megfingatni ! ! !
nem tudtam, hogy ők mennyi papírral lesznek ott... az éves közgyűlésen kevesebbel voltak, mert gondolom tudták, hogy mennyien regisztráltak és elég volt kevesebb "barátnak" eljönnie.
amúgy nem sokon múlt, mert 2/3-os többség kellett...
Igen én tettem ellen barátom, mert én adtam az arcomat és elmentem és próbáltam szervezni, de szinte senkit nem érdekelt.
Ha akkor nem tudták volna átvinni a 10ft-ot akkor venniük kellett volna egy újabb közgyűlésre.
Van róla fogalmad 10ft-on hány új részvényt fognak kinyomni? Mert nekem nincsen, de akár több 10 milliót! Ez pedig csak rajtuk múlik! Abból fogják kifizetni a követeléseket és lehet még behoznak valami kamu mutyi céget 10-szeres értéken...
Nem ez a cél, hanem az, hogy talán végre észbe kaptok!
Olvasd vissza, ezzel kezdtem 2 napja a mondandómat!
Elmondtam a lehetőséget és azóta sem csinál senki semmit, lapítotok mint szar a fűben éppen úgy mint tavasszal, amikor kértem adjatok meghatalmazást a közgyűlésre! Akkor is lapítottatok, de ha senkit nem érdekel a saját pénze akkor nézzétek tovább a játékot!
Jah és mi lesz most?
Eladta mindenki a papírját, jöhet 10ft-on az akár hány millió db új részvény amit újra meg fogtok venni a felszorzás, összevonás után, mert az megint szükséges lesz, hogy tudjon hova esni...
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))