valaki akit érint elkezdi akkor szervezni a dolgot? csinálhat egy gmail-es e-mail címet hozzá, ahol lehetne jelentkezni a darabszámokkal, és ha megvan az 5% akkor beadható hivatalosan is.
Én már nem vagyok poziban, ezért én nem kezdeményezhetek ilyet.
Ha összeadjátok a részvényeiteket és megvan az 5%-os küszöb átlépése akkor kezdeményezhettek egy rendkívüli közgyűlést a teljes vezetőség visszahívására.
Ha többen vagytok, nekik is több papírt kell venniük piaci áron, hogy ne vegyétek el a játékszerüket.
Ez az egy esélyetek van, ha nem vesznek akkor pedig hívjátok vissza őket és világítsátok át a céget egy független pénzügyi szakértővel. Lesznek ott bűncselekmények, meglepetés ek és turpisságok....
Ha már mi ennyi pénzt elbuktunk (én 3.6 millió ft-t) akkor kicsit aggódjanak már ők is mi lesz a jövőben...
Ha nem lépitek meg, újabb tőkeemelés várható 10ft-on, újabb összevonás, felszorzás és megint eshet a béka seggéig a papír!
Mint azt írtam a legmagasabb árfolyam 55.000 ft környékén volt!!!
Vazze
pár hónapja tette link ezt a nyilatkozatot.
A fedezeti ügylet fogalmával többé-kevésbé mindenki tisztában van.
Itt a korábbi nyilatkozattal szembeni tett (eladás) konkrét, részletes magyarázata lett volna a minimálisan elvárható, főleg az igazgatóság elnökétől.
Azt hiszem ez az egész mindent elmond ennek a cégnek és vezetőinek komolyságáról.
Amúgy ezen az ügyleten kábé 1MFt-ot bukhatott, mivel 16Ft környékén vette és 13-on adta. Hát ha ez neki tétel, ennyire sincs fedezete az már übergáz.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))