Nem lebeszelek és nem fel. Sose tettem. A saját nézőpontomat írom mindig. Nem szeretnék már venni, de ha úgy adódik akkor természetesen vásárolok meg, mert továbbra is hiszek a dologban. Csak annyi hogy kicsit kitoltam a varakozasaimat kov tavaszra. Ennyi történt semmi több.
Remélem igazad lesz. Én továbbra is hiszem hogy nagy kaliber lesz a másik oldal. De jvo tavaszra kb. Persze van egy olyan kis érzésem hogy nem huzzak dec 20 ig, ahogy te is mondod! De nem fog csalódás okozni ha mégsem, így a helyes.
Tegnap óta biztos vagyok benne, hogy nem húzzák december 20-ig a deal zárást, sőt abban is, hogy a Delta pakkal együttesen fog fény derülni a 156M új részvény nagyrészének a sorsára is. Izgalmas hónap előtt állunk. Most van a vihar előtti csend. ;-)
Egy névváltoztatás miért járna árfolyammozgással? Ezt már legalább kétszer beárazták.
Törölt felhasználó2019. 10. 02. 09:01
A vállalat közgyűlése megszavazta tegnap a névváltást és további
pontokat, de ez az árfolyamon nem látszódott meg. A nemzetközi hangulat
egy kissé labilis szeleket fúj a parketteken, így nehezebben
kockáztatnak a befektetők, főleg hogy nőtt az amerikai kamatemelés
valószínűsége. Az Est Media számára a 130 forintos szintek jelentenének
új stabilitást.
Nem hiszem hogy sok minden már történne ebben az évben azok kívül hogy lezajlik a deal. Sajnos az jövő tavasz lesz hogy látványosabb legyen az árfolyam, és talán addig a másik oldal is befut. Ez van. Én így látom.
Mészárosék pont most próbálják racionalizálni a holding működését, beolvasztani cégeket, míg a kisebbségi részesedésüket pedig eladogatják. Nem hiszem, hogy egy ilyen folyamatban pont felvásárolnának egy IT céget, hiszen most adtak el egyet.
Most, hogy a közgyűlés meghozta a szükséges határozatokat, az EST részéről a végrehajtások törlését kellene felpörgetni, míg a Delta részéről a bank hozzájárulásának a beszerzését. Szóval ez most egy csendesebb időszak lesz, kevesebb hírrel számításaim szerint. Kíváncsi vagyok, hogy az árfolyam miként fog erre reagálni.
Tegnap elhangzott, hogy közlekedés fejlesztésekben vett részt az egyik új tag korabban. Szerintem vasut 4.0 rendszeruzemeltetes (is) a befuto... es remelhetoleg egyszer letrejon a mashol mar termeszetes, egyseges kartyarendszer is, ami barmely utazasi formanal hasznalhato es barhol toltheto ra penz menet kozben is. Lasd. Izrael. Az erkezo Agi, akire utalt Konyvvizsgalo korabban M.Á. , aki tavozott az Opusbol.... https://www.portfolio.hu/gazdasag/20180905/szijjarto-bejelentette-a-v4-orszagokat-osszekoto-gyorsvasut-epulhet-296858
Mi lehet annak a kommunikacionak a metszespontja, miszerint “iparagi pletykak szerint a NER kovetkezo nagy dobasa lehet az Est media” mikozben a masik oldal folyamatos kommunikacioja az, hogy “allami megrendelesek nelkul. Ha van kozos halmaz, ott lehet a megoldas.
Az mfor.hu oldalán hétfőn reggel megjelent 4iG-ról szóló cikke érintette az Est Media körüli egyik közkeletű piaci pletykát is. Ebben arról írtunk, hogy "iparági pletykák szerint az államhoz közelálló üzleti kör következő nagy dobása a szintén tőzsdén jegyzett Est Media felfuttatása lehet. Ennek a cégnek az igazgatóságában már ott van az a Papp István, aki több évtizedes múlttal rendelkezik az informatikai és telekommunikációs területen. Volt a T-Systems egyik vezető pozíciójában is, de a Microsoft térségi alelnökeként is dolgozott. Meg nem erősített hírek szerint az Est Media-ból akár telekommunikációs szolgáltatócéget is alakíthatnak, vélhetően a Telenor szerepét veheti át. Egyelőre az állami tulajdonú Antenna Hungária vásárolhatja meg a magyarországi Telenor 25 százalékát, de egyes pletykák szerint ez csak az üzlet előkészítésének első fázisa. Mindenesetre a befektetők lázban égnek, hetek óta óriási forgalom van az Est Media részvényekben, és dinamikusan emelkedett az árfolyam az elmúlt időszakban. Amióta beindult az erről szóló találgatás, a részvények ára majd a kétszeresére ugrott."Laptársunk, a Privátbankár is foglalkozott hétfőn az Est Media részvények hétfői szárnyalásával, a háttéranyag itt olvasható. Hozzászólások megtekintéseOLVASTA MÁR?11 ÓRÁJA 295 milliárdos többlettel zárta az első fél évet az államháztartás1 NAPJA A TV2 új sportvetélkedőt indít, az RTL-en visszatér az X-Faktor6 ÓRÁJA Sűrű hónap van Szijjártó Péter mögött – berobbantak a gyárátadások a választásokra
A pletykákat nem Jóska Pista indítja el. Ebben biztos lehetsz. A KGy-n Korányi ott volt, legalábbis a lényegi részen. szóval..... mégegyszer: a fórumon sem és máshol sem terhel senkit ebben a témában az igazmondás felelőssége. szerintem. nem szép, de ettől még ez a helyzet.
Kikeressem nektek a Konzum közlemény, hogy nem vesznek több tőzsdei céget???? És a 4IG-t hogy mégis hogy került a cégcsoportba? Beletranszportálták? Itt nincs igazmondási kötelezettsége senkinek sem!
Biztos már észlelték mások is, hogy a cég új nevében nincs benne a 'vagyonkezelő' kifejezés. Ez viszont arra utal, hogy itt csak a Delta lesz, másik cég nem. Ettől még várok egy új tulajdonost, a nagyot, aki ezt az egészet irányítani fogja.
Delta Technologiesre változik az Est Media neve, a Delta Csoport négy tulajdonos-menedzsere mellett pedig Szlankó János és Hetényi László személyében további két tagot is beválaszthatnak a cég igazgatóságába, közölte a tőzsdén jegyzett cég vasárnap.Arról már írtunk korábban, hogy a kis tőzsdei cég adásvételi szerződést írt alá a hazai informatikai piac egyik legnagyobb cégével, a Delta-csoport holdingtársaságával, a Deltagroup Holding Zrt.-vel a Delta Systems Kft. megvásárlásáról. . . . !!! A hazai informatikai piacon láttunk már olyat, hogy egy kis hal megevett egy nagyobbat, de az tényleg egyedülálló, hogy egy zéró forgalmú tőzsdei cég megvesz egy több tízmilliárd forintos forgalmú céget. Itt tehát nem a kis hal ette meg a nagyobbat, hanem a plankton nyelte le a kék bálnát.!!!
Chart elindult tegnap, ma sajnos visszaszorították. Én is a kitörésre vettem, gondoltam megy fel tovább ma, de sajnos a reggeli száz ezres vételeket vissza adogatták estére.Holnap meglátjuk. A DELTA nálam is új fejezet a cég életében, egy új kezdet. Tőke emelésből új részvény dec 20ra lesz, ha jól látom. A közgyűlés úgy tűnik okés volt, a cég bemutatkozott, vázolta a jövőt a részvényeseknek. ITbe is kerültek érdekes tagok. "Az EST MEDIA Nyrt. Közgyűlése 2019. október 1-i hatállyal a Társaság együttes aláírási joggal
rendelkező Igazgatósági tagjává választja a következő személyeket tisztségük határozatlan időre
szóló betöltése mellett: -Szlankó János, anyja neve: Bárány Ilona, született: 1949.02.15., lakóhely: 1125 Budapest, Óra utca
1/b., adóazonosító jel: 8299952573 -Hetényi László, anyja neve: Kovács Emília Gizella, született: 1955.10.20., lakóhely: 1141 Budapest,
Gödöllői utca 124., adóazonosító jel: 8324330461 " https://www.google.com/search?q=szlank%C3%B3+j%C3%A1nos&rlz=1C1AFAB_enHU443HU520&oq=szlank%C3%B3+j%C3%A1nos&aqs=chrome..69i57j0.4018j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 ...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A