Sampipi

Regisztráció: 2019-04-30 05:43:37

Hozzászólások száma: 64

Utolsó hozzászólás: 2019-09-13 16:34


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Est média szekta péntek, 16:34
Ha megvan az adott összeg, akkor nem nehéz kiszamolni hogy minden speka minden humbuk nélkül ez 3 rongyos papír lehet ebben az esetben, utána jöhet a humbuk meg a kacifantos speka hadd.
Ha ebből nem áll össze így a képlet, akkor gatya le rolo le😂
Est média szekta péntek, 16:26
Opos konzumnal kevés papírral az égbe lőttek majd darabszámot bővítették.
Itt először bovitenek senki se tudja hova és miért, és utána lőnek egy nagyot. 
 Mennyi lehet a delta - antenna-telenor-5g összesített értéke mennyi lehet az est kapitalizacioja? - :) 
Esziteket a háta mögött "marcsak úgy hívják a kis vacak 3 ezres)" :-) 
Est média szekta péntek, 13:15
Kívánni és álmodni se lehetne nagyobbat - :)
Mert ez a képlet maga a "Jövő" ha úgy lesz ha nem. Minuszolo pajti megkerdezhetem melyik része nem tetszett a képletnek? Köszi :-) vagy valamit még oda tennél? - :)) 
Est média szekta péntek, 13:06
                               EST
                            ↙️     ↘️
                 DELTA 4.0.       ANTENNA 
                                                   ⬇️
                                             TELENOR 
                                                   ⬇️
                                                  5G
Vagy a f... sz se tudja - :) 
Est média szekta szerda, 11:24
Tarts ki természetesen ahogy jónak látod. . És is ezt teszem - :) csak mikor meglatom már valahol azt hogy majd jövő tavasszal meg hasonlók, hányingerem lesz visszamenőleg - :) 
Est média szekta szerda, 10:24
Addig amíg átmegyünk pár évszakon-és pár éven, addig pedig duplazgatnak(persze mi is csinalhatjuk mielőtt valaki ebbe bele állna)
És lehet még jól is fog jönni a "válság szó kijelentése" csak nem nekünk.... 
Est média szekta szerda, 10:20
Nem gunybol nem cinikusan nem rossz indulattal teszem fel a kérdést soha. És lassan egy évtizede benne vagyok. De mindig ez a nóta megy. Tudjuk mi zajlik a világba gazdaságilag,nehogy akkor érkezzen meg mikor "majdnem felertunk a hegyre" mert ha ilyen tempóban haladunk akkor könnyen elkepzelheto! (attól függetlenul biztos vagyok abban hogy keményen megy a háttér munka) Ha valaki még ezt nem akarja beismerni önmagának, az saját magát is atku.. ja. 
Est média szekta szerda, 10:09
Mindig tavasszal, majd nyaron, majd ősszel majd télen? Hány éve várod így? Tavasszal ha meg semmi extra nincs akkor majd ősszel mert nyári szünet lesz és kuka minden. Hopp megint egy év oda. Közbe nyakunkon a "válság" 
Legnagyobb tisztelettel teszem fel a kérdést. Köszönöm ! 
ESTMÉDIA LUFI kedd, 21:30
Azért mert valaki elmondja az aktuális véleményét 10 év mozizás után, az nem  "tudás".. Egyszerű saját vélemény megformalasa...(honnan a f..  bol tudnám) hagyjuk ezt a kicsinyes közömbös kostolgatast masik figurazasat kis pajti!  Inkább gondolkozz el azon mi történt fel év alatt, és mennyi idő kell még ahoz hogy  bármi határozottan erőss lábakon álljon majd meginduljon!koszi! Ha az megvan hogy ebben az évben mit kaptunk,akkor az is megvan gondolom hogy mennyi idő mire megkapjuk a többi részt. Közbe gondolom a világ gazdaságot is követed. Plusz nem nagyon akar jönni ez narancssárga brigád se a telefonosdi...egyenlore...ha a szín pedig nem narancs, akkor 300 Ft os papirrol beszélünk jó esetben. Köszönöm hogy meghallgattal. 
ESTMÉDIA LUFI kedd, 21:15
Itt egy éven belül meg a 300 Ft ot se fogja elerni.... De egye fene, a legnagyobb jó indulattal érje el az 500 Ft ot... De mire eleri bekoszon  a válság,. Csiki csuki kicsi fel kicsi le ennyi. Abrandozni álmodozni lehet de időben ébredj magyar!  
ESTMÉDIA LUFI kedd, 21:06
Hamarabb lesz gazdasági válság mint ez 4 számjegyű... Persze szörfözgetni lehet a kis dupla hullamokon..annyi van benne.. Ennyi
Est média szekta kedd, 19:53
Akkor lennének kemény kis cowboyok ha kipontozva jönne ki, és utána lenne még egy halasztás! Vasarolhatnakakkor bőven utána megint persze ha akarnak vagy arra játszanak. 
Est média szekta kedd, 13:04
Lehet már burkol is, vagy jó nagy házba lakhat, mert másfél hónapja lassan fest a kolléga 😁🤣
Est média szekta kedd, 08:03
Reméljük nem az megy a háttérben hogy : "kihasznaljuk a nagy varakozasokat, (hisz 2 3 éve nagy remények vannak a kicsi papirokban) megfuszerezve kicsi lebegtetessel, közben elég nekünk 8- 10 alkalommal a vagyonunkat megduplazni addig amíg a kicsi kis indiánok várják a csodát". Csőd meg ilyen olyan butasagok nem lesznek ahogy sok kolléga sokszor rosszindulattal leirta már. Sztem esélyt is kap mindenki a maga szintjén kiszallni!
Sajnos vastagon benne lehet ez is a pakliban! Ha tudják hogy ebből úgyse lehet nagy  durranás, miért ne csinálnák meg ezt a forgatókönyvet? Duplazgatnak maguknak, aki ügyes lekereskedi, aki meg nem, az valahol előbb utóbb kiszall. Valójában ok ugyan ott lesznek ezekkel a akciókkal mintha 2 ezer lenne az árfolyam!  Jöhetnek a mínuszok :-) 
Est média szekta hétfő, 12:25
Nem az a panikolo fajta vagyok és nem is az aki mást panikoltat! Száraz tényeket írtam! Mert bizt valakiknek elég ennyi is ahoz hogy dobálják, mert nem látnak jobban bele a dologba! 9 éve tartom, ha kell még ugyan ennyi ideig tartani fogom! Lassan az agarakkal! 
Est média szekta hétfő, 11:55
Szerintem itt és most telt be a pohár sok mindenkinél aki olvassa  a kottát! 
Est média szekta 2019. 09. 08. 13:02
Lehet sok mindenre azt mondani és sok mindent bemeselhetunk magunknak, hogy ezt direkt igy direkt úgy jatszak, hogy még mindig dobálják  el  az emberek mert gyűjtés van... Meg nem akarják meg azt hogy elszalljunk stb stb.... Sok mindenbe kapaszkodunk egy ideje, de valljuk be! Ezt k....ra elbasztak!!! A kérdés az hogy miért és hogyan és hogy lehetséges, mikor kiváló szakemberekkel vagyunk tele és "óriási potenciál van bennünk" ?! Ezt ennyire pontosan kiszamolni nem lehetett, "hogy nah hátha még  eldobjak a kgy előtt, mert beszariktol gyűjtünk " ez ha szándékos is volt, amit ketlek, nem lehetett ennyire kimatekozni idorendben. Ebben az esetben sok minden megkerdojelezodik.....
(ja és bocsi, nem kimondottan neked írtam, csak nem tudom hol lehet írni simán) 
Est média szekta 2019. 09. 07. 20:56
Jogos a felvetés sajnos! 
Est média szekta 2019. 09. 05. 10:52
Köszi a választ! Korrekt volt, én meg kicsit kivancsi.. - :) 
Est média szekta 2019. 09. 05. 10:27
Elnézést  kérdésért, de a fb csoportba pár hete mintha azt mondtad volna kiszalltal.. Vissza szálltal? - :) 

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek