Nekem a hetes pont jónak tűnik (bullish flag), de mint mondtam, nem értek TA elemzéshez, és itt amúgy sem az dolgozik. Ha mégis lenne bármi relevanciája TA-nak, akkor első célár a 200 környéke, a második pedig 300 környéke.
Szerintem TA szempontból a 4 órás és napos csárt izgalmasnak tűnik, és inkább felsőbb tartományokba mutat. A hetes nem szép, de tavaly volt hasonló, és abból jól jöttünk ki :) mondjuk wisvik a jóslatod legutóbb bejött, esetleg van vmi észrevételed a jövő hétre vonatkozóan? :D
Tök igazad van. Kértem ne szóljon hozzám többet de látom sokat kértem, nem megy. Beraktam a megfelelő dobozba. Jó éjt és jó hétvégét mindenki másnak! Töltsétek hasznosan, tőzsde fórum nuku vagy minimal. :)
Hagyjál már az álszent hülyeseggel ha kérhetem. Ez nem a lordok klubja. Ez egy szaros fórum. Jó hogy nem már behivatod a szüleim meg békéred az ellenőrzőm hogy beleird: "tisztelt apuka, a fia ma is nagyon csúnyán beszélt sőt nem illendő szavakat használ rendszeresen" pont olyan szavakat használok amilyeneket akarok, meg amilyenre méltónak talállak. Ne tűnt fel hogy másokkal értelmesebben beszélek? Nem véletlen. Őket többre tartom ezért még is tisztelem. Jo8!
fátylat az egészre. nyilván mindenki feszült vagy ezért vagy azért és nyilván mindenki el akarja érni a célt és nyilván senki nem annak örül ami most van...
Én értem, de láttam már cifrákat és teljesen logika menteset már eleget. Valahogy azt is érzem, hogy ha kell akkor mindent lehet. Persze nem mindenkinek
csak a pontosság kedvéért: a fővárosi önkormányzat majd akkor fog birtokolni, ha a részvényeket megkeletkeztették. 😀 amúgy ez akár jó is lehet abból a szempontból, mert bár nem a tarlós pakk (egyszerűbb így leírni 😉) lesz a meghatározó, de az önkorit talán nem merik átverni, mert úgy hírlik, tarlósnak egész jó a kapcsolati tőkéje. 😉
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A