"Ezt nem értik. Ki nem szarja le mennyiért nyomtatnak mit... lehet vele kereskedni és kell is. Nem egy illikvid mozgás nélküli fos jelenleg és aki ezt nem használja ki csak névértékes nyomdázik, az nem is tudom minek van tőzsdén. Felugrasz leugrasz.. nem kell benne hinni azalatt sem. Mondom ezt úgy hogy én meg hiszek benne. :) " ezt írtad tegnap a LUFI-ba szóval legyél kedves gyengédebben szólni az érintettekhez...
Ez a szekta, nem a lufi. Mi hiszünk a papírban. Kivárjuk a tulaj bejelentését de persze csalódottak vagyunk,h a mozgásokat nézve még ez az emelkedés nem a bejelentés előtti volt.Szomorú,h csökken főleg a napizóknak. Longosok örülnek,h nem 80 alatt vagyunk. Jövőhét végén is 100 felett zárunk akkor mondhatjuk,h stabilizálódunk és tök jó ,h likvid a papír. Egyébként dühítő a kussolás BCs-ék részéről, itt lenne az ideje már valamit mondaniuk lassan megint el telt egy hónap .....
Ja hogy kiszalltal, nyeroben? Na akkor irány a lufi topik mert rohadtul nem vagyunk rád kíváncsiak sztem. Ott lehet gazemberezni. nyertél rajta de gazemberezni van arcod. Nem semmi. Akkor a mocskos pénzt adományozd el! Last intézkedj kérlek.
ügyesek ezek a spekák hidd el okosabbak mint sokan gondolnák. nem is akarom itt ma tovább játszani a hülyét nekem elég volt a hét izgalmaiból nem csak ebben másban is...
Ne nevettesd már ki magad. 80as szintrol tartunk itt hipp hopp. Kurvara oké nekem. Szokásos marineni viselkedés amit nyomsz. Nem is értem hogy minek vahy tőzsdén ha az esés már budos, csak az up a jó. Add el legközelebb a csúcson. Most is volt rá fél napnyi lehetőség. Megsugom ennyi nem szokott lenni.
ezt látom kb. én is...lefelé aránylag nagy mennyiség repül ki. fel ahhoz nem mérhető mennyiséggel húzzák. a remény így megmarad. DE mindettől függetlenül a papír likvid és ugye extra kockázat extra haszon alapon többeknek jó pálya...(vagy jó pálya lehet). idézet magamtól: " néha a szemétben van a legnagyobb üzlet." ha eltalálod a be és a kiszállót akár még jól is járhatsz...
Igy lehet minel tobb penzt kilopni belole.Soha tobbet nem veszek ilyet.Igaz sikerult nyereseggel kiszallni de igy atgondolva eleg rizikos volt.Csak az a nagy kerdes a Bet kozlemenyben miert nem lehet kiirni ki fogja megvenni a ceget.Miert titok.(tobb befektetovel targyalnak)Mert nincs is
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A