ebbe ne lássatok bele sok mindent szvsz. a fővárosi önkormányzat nem az mnv zrt. ott nem stratégiai befektetésről dönteni, legalábbis nem ezen a szinten.
Javítsatok ki ha tévedek. A napokban láttuk, meg is beszéltük, hogy a Fővárosi Önkormányzat is birtokol rv-ket ami elég furcsa. Na jött a hír, hogy az állam 25% Telenort venne. Nem lehet hogy itt a kapocs valahogy?? Csak gondolkodom így halkan 😎
Őszinte ember vagyok megmondtam hogy ne legyen kétség : nem kell velem beszélgetned jopofizni sem. Örülj neki, minap írtad hogy nincs őszinteség. Tessék itt van. Ez se tetszik?
Nehéz hova tenni ezt az egészet, hogy miért nem közlik már mi van itt, ki jön ide, mi lesz stb. Miért halogatjak, húzzak halasztjak, szoszmotolnek, pepecselnek... Ma beszélgettem egy ismerősömmel szoba került ez a téma, kérdezte, hogy nem lehet hogy most osztják 5G re a piacot stb, és vmi ilyenhez lesz közünk..? És ugye még nem tiszta semmi azon a területen és ezért itt sem ezért csuszunk. Mondom passz, de a talalgatasokbol is elég, nem tudom mi lesz itt.
Látszik hogy felületesen követed a hozzaszolasaim. Utoljára fordítok még rád egy kis időt. 1) ezek tények amiket leirtam. Tán nem? Megertem a napizokat is. A folyamatosan kopkodoknek szólt hogy nem ugatni kéne hanem lekovetni a mozgást és pénzt keresni. 2) az hogy ezt leirtam nem jelenti azt feltétlenül hogy én így cselekszem. Azonban 3) többször leirtam hogy én abban hiszek hogy kell stratégiai pakk és kell játszós swinger pakk azokban a papírokban amikben az ember hosszú távon fektet be. Ez sem újdonság. A kezdetektől így vagyok minden papirban ahol veszem a fáradtsagot hogy írjak is és hosszabb távon tervezek benne. Ebben közel 2 éve van folyamatosan pozicom 4) tehát adok veszek és mellette tartok. Ezzel egyrészt sosem maradok le semmiről másrészt amikor azonosítok egy nagy valószínűséggel bekovetkezo mozgást azt a swing pakkal lekereskedem. Számokról nem beszélve: amióta először volt estem ezzel a módszerrel közel 3x annyi papírom lett. 5) először és utoljára megkerlek ne szólj hozzám, ne állíts rólam hazugsagokat sem soha többet mert irritalsz, fingod nincs a kerek egészről és nem akarok veled beszélgetni. Köszönöm.
Van es lehet velemenyem egyebkent nem vagy csak reszben vagyok mar tisztaban hogy hany fajta topik vanaz estben.Es ki van benne.Hova lehet irni...es mit.;) De en most igy latom.Ahogy az autowallisban is felhuztak direkt az arfolyamot majd hetfon raontottek mindenkire.Konnyu penzszerzes a foreszvenyesek szamara.most csak szerencsem volt hogy ki tudtam szallni idoben.Amugy a tozsde nem a penzlopasrol kell hogy szoljonhanem az ertek teremtesrol.(otp mol richter alteo )
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A