Ebben tévedsz, korábban kiveséztük már, hogy a közgyűlést 21 nappal megelőzően közzé kell tenni a határozati javaslatokat, előterjesztéseket. A napirendet módosítani/kiegészíteni nem kell, de nem is arra várunk, hanem a határozati javaslatokra.
Kedves Részvényes társak! Engedjétek meg, hogy mindenkinek gratuláljak itt a tüzijáték előtt, aki idáig kitartott! Akármi is lesz ma, mindenki megérdemli a tiszteletet, hogy idegileg végigcsücsülte ezt a hullámvasutat! Én egy bő éve tőzsdézem, az Est az első részvényeim egyike volt, még 41 ft-ról, jogerő előttről, és az egyetlen, ami azóta is megvan, kisebb bővitésekkel! Köszönöm a tapasztaltaknak a rengeteg eszmecserét, sokat tanultam tőletek és sokat erősödtem az elmúlt évben! Szinte mindig olvasom a fórumot, tényleg olyanok vagytok(vagyunk), mint egy nagy család! Külön üdvözlöm a Miskolciakat! 🙂 Sok sikert kívánok mindannyiunknak és kívánom, hogy hatalmasat szóljon ez a tüzijáték! Remélem nem pont most robbant fel, mialatt ezt írom...🙂
Nincs semmilyen szabály. A kgy-t összehívták 29-én, van 20 pontja. Mivel ma lehet utoljára módosítani/kiegészíteni a kgy meghívóját, most arra spekulálnak/hergelik egymást itt az emberek, hogy éjfélig ez megtörténik és abból majd ki lehet olvasni érdemlegsebb információkat. Tehát az a logika, hogy ha valamit ma lehet utoljára, akkor ma az MEG IS TÖRTÉNIK. Szerintem semmi sem történik ma. A lényeg a BEJELENTÉS lesz, ami bármikor megtörténhet, ma, vagy holnap, vagy két-hárpm hét múlva. (Se kgy meghívó, se kgy nem kell hozzá.) Addig meg hullámzás. Én ma délután mindent eladtam, és majd lejebb visszaveszem.
Következő gyakori időpontok 19 és 20 óra körüliek a közzétételeket illetően, úgyhogy addig mindenki tölthet magába egy újabb nyugtató matériát, ki mit szeret használni a legjobban :)))
Már talán épp elhajoltunk azelől hogy a hegye kiverje az egyik szemünket. Andy halála azonban kellemetlenebb meglepi volt mint új fiukent lehajolni a szappanert egy mexikói börtönben ;)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A