Lomtalanítás van nálunk, kipajoltam minden szemetet, a teló be volt közben állítva hogy jelezzen ha jön a hír.. Csabám! Készen állunk! Sokan kitartottunk melletted, a cég mellett és az elképzelések mellett. Szépen végig vittétek a csődegyezséget, sok munka volt benne. Ma itt az ideje, hogy felkerüljön a korona a sok munkára, türelemre és elszántságra. Gondolom most olvassátok a kommenteket, én is ezt csinálnám ebben a helyzetben.. Na koppints az enterre utána pattints egy jó sört, én mindenképp fogok a te és részvényes társaim egészségére!:))))))
Szerintem nem idegessegrol van szo, inkabb minimalis igazolasrol, hogy jo helyre tettuk a sporolt penzunket. Legalabb is en mar arrol szeretnek egy kis bizonyossagot szeretni szemely szerint.
...én csak azon csodálkozom egy picit, hogy akik eddig kitartottak most mitől idegesek. van ennek értelme? magamon is meg vagyok lepődve mert valami iszonyatos nyugalom szállt meg. végül is van papírom vennem nem kell és eladnom sem meg este úgysem tudok. én megtettem mindent. alszom 1-et és jó dolgokra gondolok.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A