Ha ma lesz bejelentés, akkor rosszul spekuláltam. A kgy meghívó előtt vettem, abban is volt kockázat, de bejött. Eltettem a nyerőt. Senkinek nem kívánok rosszat, de az alaptalan önhergelés általában nem vezet jóra. Mindegy, holnap reggelre kiderül, kinek lett igaza.
A közgyűlési előterjesztésekre vár mindenki amit mai határidővel kell közzéteni. Érthetetlen az okfejtésed. Ha erre alapozva adtad el...hát erre most mit mondjak?
Bocs, néha nem bírok magammal, és muszáj válaszolni a hülyeségre. Ha lesz kérdés bennünk, igyekszem majd kifejteni az álláspontomat, bár nem biztos, hogy azonnal fogok tudni reagálni. :) kitartást mindenkinek, várjuk a közzétételt :)
Hú nem is tudom, nem akarom beleélni magam amíg nem 100%, annyi csalódással jár ez a tőzsde! De ha bejön amit várunk, akkor egy Coronita mellett meghallgatom a “Hooked on a Feeling-et” és nyomok három hatalmas puszit az alvó fiaim és feleségem arcára, mert affelől senkinek ne legyen kétsége, hogy az utolsó pillanatra hagynak mindent! 🙂
Andybleque, ez a hozzászólás elég nyilvánvalóan egy troll ostoba okoskodása volt, amin szerintem mindenki azonnal átlépett. Kár az ilyenekre az energiádat pocsékolni, hogy értelmesen elmondod neki azt amit kb. 0 IQ-val is mindenki tud aki olvassa a topikot. Ellenben, ha kérhetlek inkább gyűjts egy kis extra energiát arra, hogy ha nem értenénk meg tisztán esetleg egy-két kgy pont részleteit, akkor tisztázd nekünk majd, hogy jogilag az mit is takarhat pontosan. Elképzelhető, hogy lesz ilyen nem világos pont. Előre is köszi!!
" lényeg a BEJELENTÉS lesz, ami bármikor megtörténhet, ma, vagy holnap, vagy két-hárpm hét múlva. (Se kgy meghívó, se kgy nem kell hozzá.) Addig meg hullámzás. Én ma délután mindent eladtam, és majd lejebb visszaveszem." Ha ma lesz bejelentés, miből gondolod, hogy lentebb fogod tudni visszavenni? :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A