Én csak a friss kérdezősködő társunknak válaszoltam hogy a globtermnél nincs változás vagy nincs eladva még a park van kiírva...a park pedig nemsokára kiderül.
Kellett egyy húzó név, Vajna tökéletesen megfelelt, sőt a cég korábbi profiljába bele is vágott. A híreket úgy adagolták, hogy hír nélküliség utáni vételhez passzoljon a hírre adás, BCS milliárdokat keresett, szerintem 2-3-at kb. mert bújtatott kitettségével ezt, hogy parasztshortolta az ziher.
Nem adták el,még a park a tulaj a frissítés után is...de jó lenne ha te sem kezdenéd az itteni emberek hozzáértését bírálgatni...jó?az hogy van egy két napos regid és kérdezősködsz itt egész nap az nem azt jelenti,hogy te vagy az ész!ügye nem fikázol minket többé?
Érdekes helyzet,mert csak azon cégek oldala frissül ahol változás történik. A Globterm oldala is frissült,de én magam semmi változást nem tapasztaltam.
Ez ott siklott ki, hogy 400-on csak kevés balektől eltekintve aki 1000-re várta volna kiszálljon mindenki, hogy Vajna kiesett a kosárból, így a legkisebb baja is nagyobb volt annál, hogy az itteni dolgait rendezze, a halála meg feltette a pontot. 5% tulajdon BCS-nek nem érvágás, de discount áron, akár térités nélkül OTC-n egy újabb 5%-ot meggondolna ő is kit gazdagítson, az idő sűrgeti olyan sok pattanás 80-ról nem lehet, Babits Egonnak 4x támadás egy ellenállás/támasz ellen hozza meg az áttörést volt a vesszőparipája, úgy valahogy ez meg is állja a helyét. Látom a legdalosabb feléneklő kanárik szépen el is tüntek, nem lehet kellemes érzés sokakban csalódni, akikkel itt teltek a mindennapok.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A