Jön a hír amikor jön. Én nem értem miért a kgytól várják itt sokan a csodát. Egy kötelező formalitás és szvsz nem függ tőle mikén zajlanak a háttérben a folyamatok. Feleslegesen stresszelitek szarrá magatokat hosszú hetek óta...
értelek , de mégis attól tartok , hogy a legkésőbbig húzott KGY Meghívóban , KGY-ig tartó időszakban , akár a KGY-n sem lesz semmi érdemi infó.. és úgy fog elmenni a KGY , hogy kérdezhettünk volna , de elmúlt és kuss....
Vmi hírnek kell jönnie, azért az már masszív szívatás kategória lenne Csabától, hogy a kgy-t az utolsó pillanatra húzza és a nulla info mellett még az eddig nyilvános infókat is el kezdik kiradírozni, hát ha ezt nem azért csinálják mert vmi készül a háttérben hanem csak unalmukban az baj
azt is irtam , h “ bármikor , fel lehet venni ujjabb napirendi pontot /pontokat. “ Voltam már olyan kgy-en , amellyen füge mellett jelentettek be fontos dolgokat. Nem azt mondom , h most is az lesz , de akár... szvsz
Elég csak a Globterm Kft.-t megvenni. Lehet, h a globterm kft.-ért kapott pénzből fizeti ki az üzlettársait a Park Zrt.-ben (vagyis a Tenyeres Kft.-ben, ami Park Zrt-t birtokolta a közelmúltig). De mivel magában a Globterm Kft.-ben látszólag nincs változás, ezért lett érdekes most ennek a tulajdonosa, a Park Zrt. Sok opció, kevés infó, meglátjuk. 😀
1% , azaz 1 millió papírral össze kell gyűljünk , és írásban be kell adni a pontokat az EST-nek , aki majd eldönti , hogy felveszi-e a pontokat , vagy sem... "Ha
a szavazatok legalább egy százalékát képviselő Részvényesek a napirend
kiegészítésére vonatkozó – a napirend részletezettségére vonatkozó szabályoknak
megfelelő – javaslatukat a közgyűlés összehívásáról szóló hirdetmény
megjelenésétől számított nyolc napon belül közlik az Igazgatósággal, az
Igazgatóság a kiegészített napirendről a javaslat vele való közlését követően
hirdetményt tesz közzé. A hirdetményben megjelölt kérdést napirendre tűzöttnek
kell tekinteni."
és ha tényleg nem lesz semmi a KGY Meghívóban , akkor összejövünk 1%-al , és kiegészítjük olyan pontokkal , hogy pl. üzleti stratégia a 2019-es évre , befektetői tárgyalások nyilvános státuszai , PARK körüli mozgások...
azzal , hogy eddig húzta a KGY Meghívót , és a végén kiderül majd hogy nem lesz benne semmi a jövőre (esetleg az új tulajra) nézve - azzal azt fogja kommunikálni , hogy semmi nem történt AV halála óta , és hogy nem is tud semmi kézzelfoghatót felmutatni , mintha nem csinálna semmit...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A