Figyelte vki a dynamo cégjegyzékét akkor vasárnap, amikor Vajna színre lépett? Látszódott akkor vasárnap reggel már vmi új bejegyzés? Tényleg csak kérdezem, mert sajnos én nem figyeltem és egyszer csak hipp-hopp jött vasárnap délben a bejelentés.
Szerintem ha BCs lenne a tulaj akkor azt làthatóvà tettèk volna. Most ott tartunk,hogy sem az egyik sem a màsik rèszvènycsomag tulajdonosàt MI mèg nem ismerjük. Szerintem az új tulaj kezèbe fognak landolni mindkèt pakk. Kb.egy hónap van a kgy-ig. Elkèpzelhetetlennek tartom,hogy addig ne derüljön ki.
És kitöl kapta?bcstől?de miért?a nevéért?erröl beszélek hogy szerunted vajna ilyen naiv?tremmel rákosi falconello és kovács ott volt mellette...akkor miért kapta?max a tv2 miatt lehetett igy kifizetni de akkor ez hatalmas sztori lett volna akkor mert biztos utána béztek a dolgoknak nem?sírásó?lehet ma már más a helyzet de nem hinném....még mindig nincs a kesma alatt a tv2 csak ottvigyorognak...de vegyék el...akkor majd jön más mert ezt ennyivel nem fogják lezárni...ilyen céget nem tolnakbe az árokba!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A