eladva eladva patás pelyho kiscsikolya eladva pénz a csöcsöm be dugva hétfön utalom a banknak veszek még részvény rendes volt az uram tényleg nekematda a kiscsiko árát remélem szerencsét hoz a kiscsiko amugy imfulenzás vagyok fálynak a vég tagjaim levagyok gyengülve de nem kel megilyedni tudok veni részvény cél ára 900 ft kb
Teljesen mas világ a kettő. Eddig seggen ulos fajta voltam, de ősz ota próbálom kihasználni a volatilitast nyugaton. Pár nap alatt ~3-5-7-9 százalékot fogni elég jó... :)
Eddig az volt a kotta, hogy megteptek, majd csorgas. Most meg megfontoltan emelkedik. Nem tudom hová tenni ezt a mozgást. Bennfentes vétel alatt most azt értettem, amikor a "baráti" körökben szólnak, hogy pár honap es otszorozol "elvtárs" :) nem kell engem komolyan venni, csak jár a szám, mert nem értem a mozgást :) fullon vagyok Esttel, kiulom a kanaant ;)
Kis tudor-vidor V_gh elnökúr ha reá nézel, de valljuk be, hogy most olyan tőzsdei fennforgás van, ami 95 táján volt legutóbb (olvasmányaim szerint). MKB tőzsdére akar jönni, Est feltámadás, Plotinus feltámadás, Altera feltámadás, BILK jönne, csak balfasz. EHEP csődben.... menni fog ez, csak .... nehéz kifogni, hogy épp mit kaparintanak meg. De tőzsde fejlesztés van.... holnap a sarki Coop Abc is tőzsdén találja magát!
Hogy érted, hogy ezek már(!) bennfentes vételek? Ez nekem fura lenne. Azt gondolom, hogy aki bennfentes, az már jó ideje tudja, hogy érdemes venni és nem most kezdi. Vagy?
valamennyi mindig legyen ha nem speka az emelkedés. a story benne van. nekem ennyi az elvem. csak annyi kockázattal amit megengedhetek magamnak. amúgy meg kereskedni napon belül mert én azt szeretem. de kinek mi.:)
Törölt felhasználó2019. 01. 04. 20:58
Lépek mára :) csodás nap volt a mai !! Érthetetlen módon emelkedő trendcsatornában vagyunk!!! Lehet ezek már tényleg bennfentes vételek? Kellemes lesz a hétvége, nyugodt :))) Sziasztok! :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A