1.6 ft volt július körül de akkor még nagyon amatörként bankon kersztül adtam 100 k ra megbízást azt hittem meg is van azt kiderül h nincs. Szeptemberben értem utol. Na! Ez volt a méreg nem a cián!😡 De sebaj azóta vagy 20 ismerősemet győztem esztikéről és mindenki tartja!😁🕷🕸
Akkor szép 17-19 2017 vetted mint en?! Grat! Azon gondolkodom h 150ft 60k Balentum volt e?! Végre akkor tivabb emelkedhetnek ha a beragado kiraly elhagyta a hajót 😀
Ha már kezelhetetlen motorokról beszélünk: Volt 2005ben egy R1es yamaham a 2004 utáni modell,na azon se fék se futómű nem volt(új motor volt)de imádtam😜 Húzta fel az elejét ha kell ha nem,szitált a segge.Egy élmény volt vele motorozni. Utána lecseréltem egy Ducati 999s re,az egy kezesbárány volt.Mondjuk a v2 nem az én világom ...
volt olyan motorom, aminek eleje-hátulja külön életet élt, hát az izgi volt... :)) Az utolsó nagy gépem egy 1000-es túraenduró volt, egy Honda Varadero. http://kepkezelo.com/images/9l71ore0c6v9ae2098i1.jpg Tavaly volt egy rövid kapcsolatom egy Suzuki Burgmannal, de a nagy robogó nem az én világom.
:)) A bringamon csak elso fek van, jelenleg total kopott, 10 m es a fektavom. Leginkabb hatso talpammal fekezem a hatso kereket. Kell egy kis izgalom, hamar a reszvenyunk igy megallapodott. Nem dicsekvesnek szantam, inkabb csak a vicc kedveert irtam be, no meg, a kritikusaimnak. Szep ESTet Mindenkinek. :)
Persze megértelek csak tréfálkoztam.:-) Más a mai forgalom , a technika , az igény , a lehetöség stb. Egyébiránt futómüvel , fékkel motorozni nem kunszt :-))))
Hűű, tényleg szép gép. Na de valami olyan kell, amire életem párjával kettecskén fel tudunk ülni és elmotorozni a naplementébe. :)) Volt már sok féle motorom és vettem már zsír újat is 2x, de most valami igazán öblös, kardános BMW-t szeretnék, vaaaagy egy öblös japán 4 hengeres csupasz mocit. Naaagyon tetszik Amúgy a Triumph Bonneville T120 is. Motorból a veterán annyira nem vonz, mint autók esetén. Veterán motorokon se futómű, se fék.
Sztem az évnek két legnagyobb dobása esztike és walliska! Érdemes venni a fáradságot és utána nézni. 70 milliárdos cég főleg gjármű üzlet. Alterát nézték ki maguknak. Márciusban nyolcadolnak. A tulaj az 5.leggazdagabb magyar. Csak úgy mert birlak benneteket itt a fórumon!😁
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A