Ez volt anno RFV Mikor 9k nal vettek a mnyp -k meg jott az OTP alapkezelő h Strong buy azt még 25% up volt majd jott a lejtő menet En baromnak volt tobb ezer k , 350-380 rol azt 1k nal mint a majom a farkának erre utana meg fejbeveres!
Nem vagyok 4iges de nekem úgy rémlik hogy ml megjelenése vitte 3500 fölé első körben. Majd a tizedeles után ml bővítése okozta a második ralit de szólj ha tévedek. Az első után a másodikra volt idő. Aki hitt benne hogy megy tovább annak valóban volt ideje.
Igazad van abban hogy értelmes,csakhogy itt nem erről van szó.Van egy meglátása ami nem ugyanaz ami nekem,nekünk,többségnek itt.Ez sem gond.De hogy huszadszor is leírja ezt,amikor tudja mi hogyan látjuk,na ez a baj!Ezt nekem élőben nyomná,nem hallgatnám sokáig...
Amúgy watsonnal nekem semmi bajom, mert bőven az értelmesebbek közé tartozik. Ha nem hisz benne nem hisz, jobb lenne ha mindenki hinne benne? Én szeretem, ha az elején csak kevesen tudják elképzelni mi minden történhet, pozitívan persze, és már akkor ott vagyok. Amikor már a vak is látja mi lesz, akkor már a kiszállást kell tervezni legalább részben, mert látjuk olyankor mi történik amikor a sarki fűszeres is veszi csúcson a papírt ;)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A