Megjöttem favágásból! Tessék! 😀😀😀😀 Est média szekta#27799Na, megyek fát hasogatni sógorral. Anyóséknál vagyunk. Mire visszajövök, rendelek egy felső limitet, remélem.
Ebben az árfolyamban már sokszorosan be van árazva a jövő komoly sikere. De persze azt tudjuk, hogy egy részvény árfolyama nem feltétlenül a cég reális értékét tükrözi, de azért na... itt elég nagy a gap!
2017 az emelkedés éve volt,2018 a konszolidációé (de semmiképpen sem medvepiac kezdete!),2019 újra az emelkedés lesz szerintem,aztán....,hát.....,izé....,nem nyilatkozom. :)
Kedves Mindenki! Kicsit késett a Mikulás, de én így is örömmel megköszönöm. :))) Boldog Új évet! Legjobb 5 vételi ajánlatMennyiség Ár 149.101 143 105.000 142 2.750 141,5 7.047 141 10.480 140,5
Ez egy korrekt indoklás volt,köszönjük! Amiért én nem értek egyet veled viszont: 1,Ez nem Mészáros papír,mint amiket felsoroltál,ezért itt egyáltalán nem biztos,hogy az lesz a forgatókönyv mint náluk... 2;Szerintem a mai kft-ről szóló hír csak az előjátéka a hamarosan érkező komolyabb híreknek... 3;Sokan kifognak szállni a napizók közül ez igaz,de ha Andy esetleg a piacról akar venni még papírt,ahogy pl.a 4IG-et vették Mészárosék,nem kell ecsetelni az mit jelentene... . Ha nem haragszol bízom benne,hogy "aki a kicsit túlbecsüli a nagyot nem érdemli" hibát követted el,napokon-heteken belül kiderül. :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A