Áh én már hagyom.. ki tudja. Ha nem fogná a 122 akkor látszik a fő trendvonalból, aminek meg kell tartania, hogy 105 körül nagy valószínűséggel fordul. Már ha lemegy odáig. Már semmi nem lepne meg..
Jogos, és gusztustalan módon csinálja...manipulálja az árfolyamot lefelé és rengetegen buknak miatta akik már nem bírják vagy kell a pénzük valamire. Jó lenne megtudni ki az és elbeszélgetni vele..
Kicsit meglepett ez az árfolyam szint, már majdnem realizálni is terveztem 1-2 vételt, hogy lentebb visszaszálljak, de aztán eszembe jutott a 106-os játék is a papa érkezése előtt... Türelem van!
Ilyet én nem mernék kijelenteni azért! Az biztos hogy 160 felett jóval több mint 10 millió részvény forgott meg a kezekben. Az hogy most ki önti már jó ideje és miért azt nem tudjuk. De van neki bőven azért az már hót ziher. És még mennyi lehet neki. Az árfolyam látszólag nem érdekli. Gusztustalanül dobja ahol éppen a vevőt látja. De ez nem közülünk való. Ez nagyobb halacska. De szivesen csinálnák halászlevet belőle. Hogy az iszap temetné be az ilyet.
figyelj, bosszantó az biztos, de nem lesz jobb ha hergeled magad.. foglalkozz mással , jönnek az ünnepek.......majd akkor fordul ha már mindenki feladta....
Ok, de ne a mindennapi kenyere tejre szánt penzt tegyek bele es akkor nincs düh persze azok akik itt is ossze tudjak képzelni a nem veletlen történő folyamatokat ők mas teszta es nem rezelnek be!
Amilyen sztorik voltak a Béten a közelmúltban várható volt, hogy Andy Vajna megérkezésekor rengetegen szállnak majd be az Estbe. És teljesen jogos azoknak a haragja akiknek emiatt beragadt a pénzük mert annyit nem hajlandó böfögni az öreg Neres pocok hogy fapapucs. De ki kell tartani mert szèp jövő lesz itt. Tavasz végére 4 számjegyűek leszünk ez 100%.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A