Szerintetek miért van az, hogy soha semmilyen interjúban senki nem kérdezte meg Andy-t arról, hogy nagyobb részesedést vásárolt egy üres tőzsdei cégben, mi ezzel a szándéka, esetleges jövőbeli tervei? Pedig elég sokat forgott mostanában mindenféle riportműsorokban tv, rádió, nyomtatott és internetes média egyaránt. Ugyanakkor, BCS-t egyből megkérdezték róla, hogy mit akarhat Andy az Estmédiában, holott nyilvánvaló, hogy ő nem mondhat erről semmit, még ha tudja is. Tehát szemmel láthatóan megvan erre a sajtóban is az érdeklődés, mégis, soha semmi kérdés erre vonatkozóan nem hangzott el sehol Andy felé, holott ha akart volna nyilván szórhatott volna némi morzsát. Személy szerint az a véleményem, hogy minden interjú előtt kikötötte feltételként, hogy erről az ügyről nem kérdezhetik. Minden más eshetőséget kizártnak tartok, mert egyébként biztos, hogy valaki már rákérdezett volna. Erre a hétvégére reméltem, hogy dobnak valami infót, de mivel ez nem történt meg, mostmár sajna én is arra tippelek, hogy idén tényleg nem számíthatunk semmire. Ennek fényében az árfolyamot illetően sem tartom kizártnak, hogy akár a 105-110 környékére is visszaeshetünk addigra mire végre közölnek valamit. Tavaszra viszont továbbra is nagyon várom a megfelelően tartalmas bejelentést ami végre kimozdítja majd a papírt a jelenlegi tetszhalott állapotából. Ezzel persze nem akartam senkit elkeseríteni, természetesen akármikor jöhet hirtelen egy hír, úgyhogy nem szabad semmire mérget venni. Én 130.5-ön szálltam be tegnapelőtt még 15k-val mert továbbra is bízom egy fényes jövőben, de idénre azt hiszem már jobb elengedni a feszült várakozásainkat ami sokunkat kellően elcsigázott október óta, és inkább kellemesebb dolgokkal tölteni az ünnepi időszakot. Jövőre majd kezdődhet egy újabb menet amiben nagyon remélem, hogy KO-val győzünk!!!
Vagy meg kellene alapitani az orok befektetok klubjat. Lenne egy A meg egy B szekcio. Az A a premium club,akik onszantukbol akartak orok befektetok lenni. A B lenne a sajat szandekukon kivul orok befektetove valtak cssoportja. Vegul a B-nek meg TAO-t is ki lehetne jarni,mert erdemes lenne nekik epiteni egy stadiont,ha osszejoveteelt szeretnenek tartani..:-)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A