Ezt a díjemelést még a Random utolsó hónapjában meglépték. Ha szeptemberben adtad volna el még a Randomnál, akkor is 7 USD lett volna a minimumdíj. Volt amúgy erről egy halom e-mail, és a díjjegyzékek is publikusak.
Ez engem is érdekelne. A randomon vettem amerikai részvényt 510 USD-ért és 2 $ volt a jutalék. Ugyanezt eladtam 540 USD-ért az Ersténél 7 $ volt a jutalék. Ez 1,3 % jutalék. Szerintem ez nagyon brutál.
Sziasztok! Volt e közületek valaki bent személyesen az Erste befektetési társ.. iroda helységeiben ? Beszélt e mar valaki személyesen Erste ügynökkel.. nagyon érdekel.. mert azért ha valakire rábizom a pénzem érdemes lenne élőben is látni, hogy kire is biztam, meg papiron lévő szerződést is aláírni.. Masik kérdésem az lenne, hogy most hogy a Randi megszűnt, hogy tudom megnezni a MNB weboldalán melyik papirok vannak birtokomban az adott hónapban(a Randomnal azért megnyugtató volt látni hogy a magyar nemzeti banknak rendszeresen leadtak az épp birtokomban lévő papirokat) ? Köszönöm a válaszokat!
telepítsed........... úgy néz ki most - talán - jobb nem is értem, kezükben az aranytojást tojó tyúk, ezerrel kéne hajtani hogy a randit meg a netboont átvegyék, alkalmazzák
Van ezzel az alkalmazással baj gazdagon. Elavult, a funkciók nehézkesen használhatóak és még sorolhatnám. Legjobb tudomásom szerint tervben van, hogy kezdenek vele valamit de egy ekkora cégnél jó esetben is évek mire mi mint végfelhasználók ebből érzékelünk bármi is.
Törlés és újratelepítés után megy. Volt bennem kétely, hogy a beállítások vajon megmaradnak -e, de szerencsére ezek szerint szerveren tárolódnak, mert megmaradtak.
Nem akarom azt feltételezni, hogy egy banki szerveren nem figyeltek rá, hogy lejár a tanúsítvány, és egyszerűen elfelejtették megújítani: "Hiba: System.Net.WebException: Bezárták az alapul szolgáló kapcsolatot: Nem sikerült létrehozni a bizalmi kapcsolatot az SSL/TLS biztonságos csatorna számára. ---> System.Security.Authentication.AuthenticationException: A távoli tanúsítvány az érvényesítési eljárás szerint érvénytelen."
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!