Igen, Xtrackers SP 2xInv 550db --> 550db DBX S&P500 2x SH ETF elobbi EUR, utobbi USD,es meg sem talalni erste elerheto papirok kozott... arfolyama 0... kereskedesi adat nincs rola... Irtam mailt, az volt a valasz, hogy ISIN t nezzek, mert biztos megvaltozott a neve...az ujnak az ISIN jet se talalom sehol, erste oldalan sem... de a regiet se naluk... es nem valaszolnak azota ... Ha el akarnam adni, nem tudom mi a pelo lenne...
Az egyik ETF-et, amelyet a az RC-nél vettem a xetrán EUR-ban, az Erstére történő átvezetés után USD-os lett. Más is tapasztalt ilyet, hogy az átvezetés után, EUR-ós ETF-ből USD ETF lett.
Úgy van az, ahogy régen, most rákérdeztem. A short alapból csak napira van, ha üzletkötőhöz vagy rendelve, akkor napon túlra is át lehet vinni (határidős átkötéssel).
NetBrokernél semmi extra, vétel(zöld, nem a villámos), vagy eladás gomb. Felugró ablaknál mutatja az állományod fedezeti értékét és a nyitható pozi nagyságát(utóbbi már az, amit hitellel együtt össz nyithatsz), a jobb felső részen, kb 2,5*-ös. A kettő különbözete már hitelre megy. Ha okézod a megbízást, akkor felugrik, hogy ez meghaladja a kp-d és hitelre fog menni, okézod. Pl van 100ft-od, akkor a fedezeti érték is annyi, a nyitható pozi meg ,~2,5*-ös 250ft lesz. A 150ft-ot meghaladó rész hitelre megy. Short tudtommal csak napon belül van. Longnál a dt-t nem kell külön jelölni, ha lezárod napon belül, akkor dt,.
Telekomnál és Richternél van TDT, OTP-MOL nincs, Proban nézem. Ez milyen szolgáltatási színvonal? Tényleg szánalmasak. Itt is hagyom őket jövő héten a fenébe, fele kereskedési áron vár a KBC, az ennél csak jobb lehet. Maradóknak kitartást kívánok!
És egy kurva oktató videójuk sincs.Illetve egyszer lett volna, ha ráértem volna akkor. Miért nem lehet felrakni a youtube-ra? Titkos? Vagy mi a rák van?
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!