Nem értem, mert nyilvánvaló hibák vannak és ezek több mint 10 éve benn a szoptban. Telefonon sokszor konzultálva veszekedve eredmény NULLA: Kivettem a tőke nagyobb részét átvittem a Randiba erre most visszalapátolnak.
Mindegyik ul a baberjain, feji az ugyfeleket, fejlesztes 0... mas valasztasod nincs... aztan ha jon valaki, aki ujit kicsit, fejleszt, azt a pumpolasbol osszeszedett loven felvasaroljak, es marad minden a regi :D
Böngészőt felejtsétek el, szar, használjátok a prot. Az csak edge-el hajlando telepulni. Én már kereskedtem ma, van ötös könyv is csak legjobb ajánlatoknak hívják. A beker áraimat viszont nem latom jol lehetne megnézni, mert sokra nem is emlékszem, és sehol nem találom....
Aki esetleg letölti az ersteinvestment weboldlaról (tudjon meg többet rólunk- fejléces sorban van) az online díjjegyzéket az a 2. oldalon látja, hogy RC-s ügyfélnek nincs fix díj és állománykezelési díja 2023.12.31-ig. azaz nem lesz havi értékpapírszlavez díj és a 0,01% állománykezelési havi tétel sem levonva. Az Erste Befektetési Zrt. hatályos online számlacsomag díjjegyzéke - hatályos 2022. október 1-től
Írtam egy ilyet nekik : Tisztelt Erste, Volt Randomosként hatalmas csalódás volt a mai nap. A netbróker meg sem közelíti a netboont. A netbróker go pedig kereskedésre alkalmatlan. Se indi, se kötéslista. Lassú és körülményes. Nem értem, egy ekkora brókercég miképp adhatja a nevét egy ilyen platformhoz. Ha jót akarnak maguknak, dobják ki a hulladék saját felületet és engedjék mindenki számára használni a randomos platformot. Üdv, Egy nagyon csalódott és elégedettlen kényszererste ügyfél.
Sajnos kijelenthető, hogy az Erste kereskedési felületnek csúfolt borzalmai kereskedésre alkalmatlanok. Lassú, körülményes, nem átlátható stb. A Randomos világban hogy a vérbe volt ezeknek ezzel a díjstruktúrába és ezekkel a felületekkel, akár egy előfizetőjük is?
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!