A weben először kösd meg a megfelelő csomagot! "Real time adatszolgáltatás" menü asszem. Könnyű megtalálni. 30 perccel később egy mobilapp újraindítás után már látszik az élő, aszerint amit választottál előfizetésnek.
Tudja valaki, hogy ebben a fo$ netbrokerben hol lehet reál deviza árfolyamot látni? (Illetve az előfizetett 10es könyvből is csak az òtöset látom. :( )
Van ezeknek/tud valaki a netbrókernek valami szoftverét PC(windows)-ra? Mert ez ráadásul, ha leteszem ikonba (inaktív) 5 perc után kilép, újra be kell lépnem. Vagy csak én bénázok? Vagy hogy? Köszönöm.
Sziasztok, Randomnál volt határidős kereskedésre szerződésem, a Netbrokerben viszont a BUXnál szürke a vétel/eladás gomb. Újra kell kötni itt valamit, vagy valahol aktiválni kell?
MIFID teszten vagyok kiakadva, hogy nem fogadja el :D Meg ugye amit nem értek, nem találok, hogy RC-nél volt olyan, hogy kiválasztottad pld: OTP, beírtad 1000 darab és piacin vagy névértéken... Ugyan ez Daytrade, tökeáttét és short pozíciónál is.
Na pont ezért mentem az RC-hez, mert a KBC elkezdett fenyegetőzni, hogy más nem léphet be a számlámra. Haverom kezdett el tanítani és volt, hogy belépett helyettem a számlámra, annyi volt, csak hogy bediktáltam neki az SMS kódot és máris garázdálkodott :) De szép időszak volt. De én már előre félek a holnapi naptól. RC felülete egyébként béna volt, de ki lehetett rajta igazodni, igaz ilyen kamu kereskedések után is, mint pld nagatrader és hasonló marhaságok, fura volt, hogy te darabra veszel stb. Nagánl egyébként csak demo számlám volt, haverom szólt, hogy ezek kamuk...
Új felhasználónevét a Random Capital-nél használt felhasználónevével és jelszavával, a Random Capital Netboon rendszerébe belépve, a személyes adatainál is megtekintheti október 14-ig. Számlaszám
Amennyiben a Random Capital-nél négyjegyű ügyfélszámmal rendelkezett, a 910-es előtaggal kell ellátnia ügyfélszámát:
910+négyjegyű Random Capital ügyfélszám
Amennyiben ügyfélszáma ötjegyű volt, 91-es előtag használata szükséges:
Üdv. Oké dilettáns vagyok, lehet én qurtam el valamit Volt RandomCapital felhasználó vagyok. ugye régi felhasználó nevemet, jelszavamat tudtam, nagy nehezen az ügyfélszámom is megtaláltam... felmentem a felületükre. beírtam a felhasználónevemet, ügyfélszámomat, majd a jelszavamat is amit sms-ben küldtek ki és pofázik, hogy nem jó valami. Holnap gondolom ügyfélszolgálatot hívjam fel...
Sziasztok! A napokban csak a netbrokerGo-t tudtam használni, számítógépes felületet nem. Azt látom, hogy az xtend-re behozott két új céget Naturland és a Navigator nem hozza be az aplikáció. Ahhoz hozzászoltam, hogy néhány órát várni kell egy új papír esetén, de ez ... Másnak is ez van?
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!