Sziasztok, Tiszteletem minden újdonsült nyetbroker go felhasználónak. Én sem keresem tovább mert ha más sem találta nyilván nincs Nasdaq/S&P/DJIA index. És deviza árfolyam se. Váltásról meg ne is álmodjunk mobilon. A Mobilbroker se volt szupersztár de már visszasírom, ez kritikán aluli. Egyetlen pozitívum az mPINes belépés ujjlenyomattal de nehogymár megálljon itt a tudomány. A legszánalmasabb tényleg az, hogy ezekenek a horgasorrúaknak még lenne is pénze fejleszteni mert hát ugye vastagon fog a ceruza a jutalékoknál. Veszem a fáradságot, hogy írjak nekik bár gondolom teljesen hiába. Csak azért nem pakoltam át randomtól is az összes külföldi részvényt az IBKRhez mert a sok macera, elad, átvált, átutal, visszavesz. De ez itt, b+ ez a legalja. Van egyátalán amerikai realtime adat? Ja most nézem a honlapon: hamarosan... Üdvözletem szánalmasországból!
Jutalék nélküli, a spread az övék, aminél kb 9-17h közt 0,6-0,7%-ot mértem az investingen mutatott középárfolyamhoz képest, de ~17h után ez magasabb lehet 0,7% volt a minap. Utóbbi számítása komplikáltabb: "A 17:00-kor érvényes EUR/USD/HUF árfolyamokat rögzítjük. A 17:00 és 22:00 közötti időszakban legfeljebb 1 százalékos eltérés lehetséges a rögzített árfolyamokhoz képest. Amennyiben az eltérés nagyobb, az árjegyzés az adott deviza esetén szünetel. Amennyiben az eltérés 1 százalék alá csökkken, az árjegyzés újraindul."A többféle max limitek miatt nemkell csodálkozni, ha esetleg nem lehet váltani: https://www.erstebroker.hu/hu/netbroker_kulfold_devizavaltas.html
Nekem is elég barátságtalan a felülete :( Elfogadtam az új szerződéseket. Menüpontban látok befhitel törlesztést, de felvételt nem. Azt később indítják? Más: a certikről valaki tud adni valami leírást, ott mi hogy működik? Ezt még soha nem csináltam (randomnál nem is nagyon volt ilyen), és meg szeretném nézni, mi-hogy van. Köszi
A megbízás megadásakor a felületen kiválaszthatod, ha devizát szeretnél hozzá váltani, és ekkor megjelenik az árfolyam is, ami elég rövid ideig érvényes (1-2 perc), ha addig beadod a megbízást. Ha nem tetszik, akkor pedig egyszerűen kilépsz, és nem adsz megbízást. Nem árt viszont közben egy számológép, mert fejben nem fog menni leosztani a HUF-ot, és a vételi díjat is az adott árfolyammal, hogy mi a vásárolható mennyiség. Ez a tapasztalat, lehetne emberbarátibb megoldást is készíteniük, ha már díjat szednek a tranzakcióért. Ha megadod a megbízást, akkor a devizaváltás mindenképpen megtörténik majd, függetlenül attól, hogy az ügylet is létrejön.
Istenem, én a netbroker go-val küzdenék.... Japán gyertya na ne már, 82 cm-es monitoron is hangyányi. Mozgóátlag sem tehető fel rá. Miért kellett ezt a fostalicskát az orrunk alá dugni 3-szoros áron? Randi után ez reménytelen, ezzel kereskedni nem lehet. Nem volt egy épeszű döntéshozó, aki már esetleg látott esetleg kereskedést és mondta volna, ha már megvettük a Randomot hagyjuk már meg a Randit, amíg nem csinálunk egy jobbat, mert a mienk hozzá képest egy digitális hulladék.
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a Erste NetBroker felületen a devizaváltás mennyibe kerül? A díjjegyzéket átfutottam, de nem találtam semmit. A hirdetményükben is csak annyi van, hogy simán át lehet váltani USD-t és EUR-t. Ingyenes lenne?
Személyes beállítás .... Akkor nem jön semmi kód smsbe, hanem belép.... Már ha belép nekem 15 perce nem lép be...nem elérhető.... Megőrülünk mi mèg :-D
énis vagy 20x léptem be. aztán kiderült, hogy az a nyomorult netbré gó nem megy együtt netbrékerrel. a hajam tépem az egésztől, már ami van. ezt így nehéz lesz megszokni.
Idegesítően szar ez a rendszer. Hogyan lettek ezzel piacvezetők??? Miért kell 5 percenknt bejelentkezni? Az SMSt ők állják? (Csak mert annyit kellett bejelentkeznem, hogy lassan már ez is tétellé válik.)
Igen, erre gondoltam én is... és igen, engem is érdekelne. Eddig nekem nevetséges ez az erste bróker. Most jövök rá, hogy hogy el voltam kényeztetve a randomnál ;)
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!