Én most a pro-t használom, ez nagyságrendekkel jobb, mint az alap, de a netboon-hoz képest szerintem még ez is visszalépés. Deviza árfolyamokat pl. még mindig nem találtam meg.
Megpróbáltam 2 böngészővel használni. Egyikben néztem volna, hogy milyen papírjaim vannak (és mennyiért kerültek be), a másikon meg a megbízásokat adtam volna be, de a kis mocsodék nagyon rafkós, azonnal kiszúrta, hogy 2 böngészővel szeretnék garázdálkodni. Nagyon figyelnek rá, hogy ezt az alap fostalicskát csak nehezen lehessen használni. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a Pro verzióra, hogy mennyivel jobb.
Kezdem és átlátni. . A kérdésedre a válasz (és az enyémre is 😀): 1.) Egyenlegközlő (katt a balodali menüben az egyenlegközlőre) 2.) "Számlaegyenleg" tab legyen kiválasztva 3.) A TABok (fül sor) mellett jobbra ki lehet választani a számlát. és BINGÓ, külön láthatók a számlán levő papírok.
Köszönöm a választ! . A Pro verzióban több infó kiderül? Valahogy szét lehet választani a számlákon levő papírokat? Szeretném külön látni, hogy az egyes számlán levő papírokat mennyiért vettem és ennek megfelelően beállítani a megbízásokat. . Ez így (NetBroker) nagyon fapados, sőt, inkább használhatatlan. . A Pro is mehet, csak akkor tudomásul kell venni, hogy itt realtime árfolyammal lehet csak normál szolgáltatást kapni, tehát (annak ellenére, hogy nincs Randomosoknak) 990Ft a számlavezetési díj.
Beléptem. Kár volt. Ha itt tart a magyar fejlesztői társadalom, hogy ezt a felületet tudja lefejleszteni, akkor tényleg le kell húzni a rolót Magyarországon, mert ez szégyen.
Sajnos az ügyfelek az ország különböző pontjain laknak .-Összefogással el lehetett volna érni,vagy talán el lehet még?-A randi felületet miért nem lehetett meghagyni nekünk? Attól még,hogy az ERste-nek fizetjük a jutalékot,a felület maradhatott volna,csak a lógót cserélnék le Erste névre? Én is kérném vissza a régi felületet ha már a díjakba kénytelen vagyok belemenni..
Üdv Mindenkinek! A kérdésem a következő. Ha nem fizetek elő Real Timre akkor be se tudok lépni a netbrokerbe? és nem tudok kereskedni? Igaz ez, Köszi a válaszokat
Alapban is kezelhetőek.Nekem van 5 tbsz-em. Ha valamit vennél/eladnál ,van a kerablakban egy olyan rublika,ahol kiválaszthatod a meglévő számláid közül,melyiken akarod a kérdéses tranzakciót végrehajtani. És az összes számlád is látszik egy oldalon részletesen az "egyenlegközlő" opció alatt.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!